reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam!
Chciałabym do was dołączyć :)
Mam 27 lat, w maju tego roku straciłam ciąże( obumarła w 11 tc). Po wszystkich badaniach cudach i wiązkach... od sierpnia mamy zielone światło :) Więc chętnie się do was " przytule". W grupie zawsze raźniej:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosia - gratuluję jeszcze raz! [emoji11] Mam nadzieję, że i ja za niecały miesiąc będę skakać pod sufit z radości [emoji4][emoji110][emoji4]

Hej Asia - witam i przytulam [emoji11] ja normalnie w forach nie biorę udziału, ale dla higieny psychicznej przy staraniach dołączyłam tutaj [emoji4] jak się czujesz? Wykryto u Ciebie jakieś problemy zdrowotne?? [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia - gratuluję jeszcze raz! [emoji11] Mam nadzieję, że i ja za niecały miesiąc będę skakać pod sufit z radości [emoji4][emoji110][emoji4]

Hej Asia - witam i przytulam [emoji11] ja normalnie w forach nie biorę udziału, ale dla higieny psychicznej przy staraniach dołączyłam tutaj [emoji4] jak się czujesz? Wykryto u Ciebie jakieś problemy zdrowotne?? [emoji11]

I tego Ci życzę 2 kresek i skakania pod sufit
Dziewczyny dziekuje bardzo. Do mnie to jeszcze nie dociera i az boje sie cieszyc bo caly czas mam przed oczami czarne wizje choc z drugiej strony to myślę ze moze tym razem bedzie wszystko super jak w pierwszej ciazy. Zobaczymy.
Myslalam sobie kiedys ze teraz jak zajde w ciaze to pojde do lekarza dopiero kolo 8 tyg zeby zobaczyc serduszko i miec pewnosc jednak chyba nie wytrzymam. Jak myslicie kiedy iść? Jak najprędzej? Dzisiaj 29 dc czyli w sumie zaczyna sie 5 tydz. Mam pcos wiec moze bedzie potrzeba jakis lekow na podtrzymanie czy coś???

Dzidziuś miał zespół Downa. Czemu- nie wiemy. Kariotypy Ok, wiek Ok, wywiad rodzinny Ok, jedyne co pokazały badania to mutacja MTHFR c677t ( uposledzenie wchłaniania kwasu foliowego i obciazenie zaburzeniami krzepliwości). Ale różnie mówią nt połączenia tej wady z zespołem Downa. Staram się wierzyć, ze to była ruletka genetyczna czyli pech :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam!
Chciałabym do was dołączyć :)
Mam 27 lat, w maju tego roku straciłam ciąże( obumarła w 11 tc). Po wszystkich badaniach cudach i wiązkach... od sierpnia mamy zielone światło :) Więc chętnie się do was " przytule". W grupie zawsze raźniej:)

Super witaj[emoji2]
Zaglądaj tez jak masz ochotę na inne forum starania po straconej ciąży [emoji2].Dziewczyny tam dają mega wsparcie.Mam nadzieje, ze szybko twój aniołek wróci do ciebie.Napisz może jak długo się stracie i o którą dzidzie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@Asia2104 czesc :)
W Twoim wieku to czysty przypadek z zespolem Downa.
Ja czekam na wyniki wolnego plodowego DNA. Niby tez nie jestem w grupie ryzyka ale tak jakos spokojniej bedziemy spac jak wyjda dobre :)

@Gosiaq85 Szczerze to nie wiem, jak masz potrzebe to idz, chociazy potrzebe tylko uspokojenia glowy.

Super witaj[emoji2]
Zaglądaj tez jak masz ochotę na inne forum starania po straconej ciąży [emoji2].Dziewczyny tam dają mega wsparcie.Mam nadzieje, ze szybko twój aniołek wróci do ciebie.Napisz może jak długo się stracie i o którą dzidzie.

Staramy się od sierpnia 2016. Udało się pierwszy raz w lutym- pierwsza ciąża . Oby udało się pozytywnie zamknąć rok starań:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I tego Ci życzę 2 kresek i skakania pod sufit
Dziewczyny dziekuje bardzo. Do mnie to jeszcze nie dociera i az boje sie cieszyc bo caly czas mam przed oczami czarne wizje choc z drugiej strony to myślę ze moze tym razem bedzie wszystko super jak w pierwszej ciazy. Zobaczymy.
Myslalam sobie kiedys ze teraz jak zajde w ciaze to pojde do lekarza dopiero kolo 8 tyg zeby zobaczyc serduszko i miec pewnosc jednak chyba nie wytrzymam. Jak myslicie kiedy iść? Jak najprędzej? Dzisiaj 29 dc czyli w sumie zaczyna sie 5 tydz. Mam pcos wiec moze bedzie potrzeba jakis lekow na podtrzymanie czy coś???
U mnie w 34 dc nic nie było widać tylko mini pęcherzyk.Cyle mam 28-29 dniowe.Szlam ze względu na brane leki które w ciąży nie są wskazane.I przy okazji zrobił mi usg.Dostalam tez luteine do pochwowa i czuje się spokojniejsza.Za dwa tygodnie mam wizytę serduszkowa.

reklama
U mnie w 34 dc nic nie było widać tylko mini pęcherzyk.Cyle mam 28-29 dniowe.Szlam ze względu na brane leki które w ciąży nie są wskazane.I przy okazji zrobił mi usg.Dostalam tez luteine do pochwowa i czuje się spokojniejsza.Za dwa tygodnie mam wizytę serduszkowa.

No ja bym poszla w 5 lub 6. Lekow jako tako nie biore oprocz miovarianu i tez w sumie nie wiem czy mam go pic nadal czy przezucic sie na zwykly folik.
A w ktorym tygodniu jestes teraz?

Do góry