reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam!
Chciałabym do was dołączyć :)
Mam 27 lat, w maju tego roku straciłam ciąże( obumarła w 11 tc). Po wszystkich badaniach cudach i wiązkach... od sierpnia mamy zielone światło :) Więc chętnie się do was " przytule". W grupie zawsze raźniej:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosia - gratuluję jeszcze raz! [emoji11] Mam nadzieję, że i ja za niecały miesiąc będę skakać pod sufit z radości [emoji4][emoji110][emoji4]

Hej Asia - witam i przytulam [emoji11] ja normalnie w forach nie biorę udziału, ale dla higieny psychicznej przy staraniach dołączyłam tutaj [emoji4] jak się czujesz? Wykryto u Ciebie jakieś problemy zdrowotne?? [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia - gratuluję jeszcze raz! [emoji11] Mam nadzieję, że i ja za niecały miesiąc będę skakać pod sufit z radości [emoji4][emoji110][emoji4]

Hej Asia - witam i przytulam [emoji11] ja normalnie w forach nie biorę udziału, ale dla higieny psychicznej przy staraniach dołączyłam tutaj [emoji4] jak się czujesz? Wykryto u Ciebie jakieś problemy zdrowotne?? [emoji11]

I tego Ci życzę 2 kresek i skakania pod sufit
Dziewczyny dziekuje bardzo. Do mnie to jeszcze nie dociera i az boje sie cieszyc bo caly czas mam przed oczami czarne wizje choc z drugiej strony to myślę ze moze tym razem bedzie wszystko super jak w pierwszej ciazy. Zobaczymy.
Myslalam sobie kiedys ze teraz jak zajde w ciaze to pojde do lekarza dopiero kolo 8 tyg zeby zobaczyc serduszko i miec pewnosc jednak chyba nie wytrzymam. Jak myslicie kiedy iść? Jak najprędzej? Dzisiaj 29 dc czyli w sumie zaczyna sie 5 tydz. Mam pcos wiec moze bedzie potrzeba jakis lekow na podtrzymanie czy coś???

Dzidziuś miał zespół Downa. Czemu- nie wiemy. Kariotypy Ok, wiek Ok, wywiad rodzinny Ok, jedyne co pokazały badania to mutacja MTHFR c677t ( uposledzenie wchłaniania kwasu foliowego i obciazenie zaburzeniami krzepliwości). Ale różnie mówią nt połączenia tej wady z zespołem Downa. Staram się wierzyć, ze to była ruletka genetyczna czyli pech :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam!
Chciałabym do was dołączyć :)
Mam 27 lat, w maju tego roku straciłam ciąże( obumarła w 11 tc). Po wszystkich badaniach cudach i wiązkach... od sierpnia mamy zielone światło :) Więc chętnie się do was " przytule". W grupie zawsze raźniej:)

Super witaj[emoji2]
Zaglądaj tez jak masz ochotę na inne forum starania po straconej ciąży [emoji2].Dziewczyny tam dają mega wsparcie.Mam nadzieje, ze szybko twój aniołek wróci do ciebie.Napisz może jak długo się stracie i o którą dzidzie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@Asia2104 czesc :)
W Twoim wieku to czysty przypadek z zespolem Downa.
Ja czekam na wyniki wolnego plodowego DNA. Niby tez nie jestem w grupie ryzyka ale tak jakos spokojniej bedziemy spac jak wyjda dobre :)

@Gosiaq85 Szczerze to nie wiem, jak masz potrzebe to idz, chociazy potrzebe tylko uspokojenia glowy.

Super witaj[emoji2]
Zaglądaj tez jak masz ochotę na inne forum starania po straconej ciąży [emoji2].Dziewczyny tam dają mega wsparcie.Mam nadzieje, ze szybko twój aniołek wróci do ciebie.Napisz może jak długo się stracie i o którą dzidzie.

Staramy się od sierpnia 2016. Udało się pierwszy raz w lutym- pierwsza ciąża . Oby udało się pozytywnie zamknąć rok starań:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I tego Ci życzę 2 kresek i skakania pod sufit
Dziewczyny dziekuje bardzo. Do mnie to jeszcze nie dociera i az boje sie cieszyc bo caly czas mam przed oczami czarne wizje choc z drugiej strony to myślę ze moze tym razem bedzie wszystko super jak w pierwszej ciazy. Zobaczymy.
Myslalam sobie kiedys ze teraz jak zajde w ciaze to pojde do lekarza dopiero kolo 8 tyg zeby zobaczyc serduszko i miec pewnosc jednak chyba nie wytrzymam. Jak myslicie kiedy iść? Jak najprędzej? Dzisiaj 29 dc czyli w sumie zaczyna sie 5 tydz. Mam pcos wiec moze bedzie potrzeba jakis lekow na podtrzymanie czy coś???
U mnie w 34 dc nic nie było widać tylko mini pęcherzyk.Cyle mam 28-29 dniowe.Szlam ze względu na brane leki które w ciąży nie są wskazane.I przy okazji zrobił mi usg.Dostalam tez luteine do pochwowa i czuje się spokojniejsza.Za dwa tygodnie mam wizytę serduszkowa.

reklama
U mnie w 34 dc nic nie było widać tylko mini pęcherzyk.Cyle mam 28-29 dniowe.Szlam ze względu na brane leki które w ciąży nie są wskazane.I przy okazji zrobił mi usg.Dostalam tez luteine do pochwowa i czuje się spokojniejsza.Za dwa tygodnie mam wizytę serduszkowa.

No ja bym poszla w 5 lub 6. Lekow jako tako nie biore oprocz miovarianu i tez w sumie nie wiem czy mam go pic nadal czy przezucic sie na zwykly folik.
A w ktorym tygodniu jestes teraz?

Do góry