Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde, to by było...Hej bylam dzis na monitoringu bo bralam cło 2 tabl od 3-7 dc
Niestety do 19 DC mam zakaz współżycia bo mam 4 dominujące pęcherzyki i jest duza szansa nawet trojaczków wiec cykl na straty....
Od przyszłego cyklu cło pol tabl od 2-6 DC i 10-11 DC wizyta.
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja chodzę do kliniki niepłodności do gina...Mi też najpierw będę gin dał clo bo to wszyscy wciskają. Mi mój jak mu powiedziałam o gonadotropinach to dopiero powiedział że on to takich nie może przepisać że to już w klinice tylko. No i tam mi dali. Je też dają przy in vitro ale w dużo dużo większej dawce. Ja teraz miałam 4 zastrzyki w 2, 4, 6 i 8 dc. Jeden zastrzyk 100 zł.
Może i za wcześnie ale tak kazali. Ja nie mam problemu ogólnie z progesteronem a leki były tak na wszelki wypadek. No nic co ma być to będzie. Zobaczymy jutro. Chyba lekarze wiedzą co robią
Kurde ja też bym ryzykowałaa... ale mój by pewnie oszalał hahaMaz tez mnie na to namawia... Ale nie jestem pewna...
Nie bierz razem, możesz przestymulowac, ale weź coś na endometrium na wszelki wypadek, albo zwyczajnie winko i orzechyDziewczyny ja nie testuję, bo @ przyszła [emoji24]Temperatura nie kłamała [emoji853]
Zaczynam nowy cykl z clo i bromergonem. Pytanie do dziewczyn, które brały/biorą clo - brałyście donga równolegle, bo nie wiem czy można je razem brać?
Jestem wściekła jak nie wiem co [emoji24] Cały czas myślę co robimy nie tak. Dzisiaj wjechałabym gościowi w dupę [emoji33] bo ciągle o tym myślę [emoji853]
Poproszę o zmianę w tabelce kolejna @ około 13 czerwca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dataa zmienionaDziewczyny ja nie testuję, bo @ przyszła [emoji24]Temperatura nie kłamała [emoji853]
Zaczynam nowy cykl z clo i bromergonem. Pytanie do dziewczyn, które brały/biorą clo - brałyście donga równolegle, bo nie wiem czy można je razem brać?
Jestem wściekła jak nie wiem co [emoji24] Cały czas myślę co robimy nie tak. Dzisiaj wjechałabym gościowi w dupę [emoji33] bo ciągle o tym myślę [emoji853]
Poproszę o zmianę w tabelce kolejna @ około 13 czerwca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To dzisiaj możesz odpuścić i jutro działać jak wczoraj były przytulanki a źle się czujeszW sumie macie racje co ma byc to będzie
Nie wiem tylko czy dam rade bo jestem strasznie przeziębiona... Leb mi peka z nosa sie leje..
Dzialalysmy wczoraj bez całowania zeby m nie zarazić
Patrz, u mnie raz wystarczyłKochane dzisiaj test owu - znacznie słabszy .... wczoraj seksik rano jak jeszcze nie wiedziałam co tam test owu pokaże. Dzisiaj bez seksu :-( nie miał sił moj mąż :-( ech :-( jestem zla