Joaszka
Fanka BB :)
Też przywołuję myślami Marcjannę[emoji6].
Hop hop odezwij się!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze to wydawałoby się że prosta sprawa...podać syntetyczny progesteron i po sprawie...a może za małe dawki? Może w złych dniach brane??Mam badania hormonalne i jest wszystko oki, oprócz progesteronu.
Skierowanie na hsg już jest tylko od trzech miesięcy nie mogę się dostać bo mam złe wyniki crp i posiew...
W tym miesiącu powtórzę badania hormonalne i mam nadzieję że zrobię drożność i z kompletem do ginekologa...
Hop hop odezwij się!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo ale to leci, super! :*@siwa84 Wielkie Gratulacje. Trzymam Za Was mocno kciuki &&&
A U mnie dzisiaj 9t3d coraz bardziej ciśnie mnie pęcherz,do tego mam jakąś infekcje na dole,i muszę brać czopki. W niedzielę miałam komunię i pełno gości. Codziennie zmęczona nie wyspana. Dzisiaj ostatnie goście odjechali więc odpoczne. Miałam mieć wizytę wczoraj ale lekarz przełożył mi na 16.05. Także jeszcze parę dni i zobaczę moja fasoleczke. Już nie mogę się doczekac.
Może... Według Pani Doktor niepotrzebnie brane Ja już nie wiem nic. Dlatego po raz kolejny zmieniam ginekologa!
Dziewczyny dobry i zaufany ginekolog to podstawa! Ja ostatnio tez zmieniłam z babki na faceta i jestem bardzo zadowolona. Odpowie na wszystkie pytania, wytłumaczy krok po kroku, a babka? Szkoda słów. Tylko, żeby kasę ściągnąć
Mam dwóch do wyboru, czekam na wycene wyszły jeszcze pewne hocki klocki z tym związane okazuje się, że to może być niezłe matactwoOvufriend wyznaczylo mi owulacje na 14 dc, tak jak na początku myślałam, czyli dzisiaj 4dpo. Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam taki książkowy cykl [emoji33] kocham donga!! @Spark, gdyby nie Ty, to pewnie dalej bym się męczyła...
PS. Znalazłaś adwokata?
Mam dwóch do wyboru, czekam na wycene wyszły jeszcze pewne hocki klocki z tym związane okazuje się, że to może być niezłe matactwo
Aa widzisz, super, że tak fajjniee cykl się stabilizuje
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom