reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc, co u Ciebie??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Też przywołuję myślami Marcjannę[emoji6].
Hop hop odezwij się!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam badania hormonalne i jest wszystko oki, oprócz progesteronu.
Skierowanie na hsg już jest tylko od trzech miesięcy nie mogę się dostać bo mam złe wyniki crp i posiew...
W tym miesiącu powtórzę badania hormonalne i mam nadzieję że zrobię drożność i z kompletem do ginekologa...
Kurcze to wydawałoby się że prosta sprawa...podać syntetyczny progesteron i po sprawie...a może za małe dawki? Może w złych dniach brane??

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dobry i zaufany ginekolog to podstawa! Ja ostatnio tez zmieniłam z babki na faceta i jestem bardzo zadowolona. Odpowie na wszystkie pytania, wytłumaczy krok po kroku, a babka? Szkoda słów. Tylko, żeby kasę ściągnąć

@siwa84 Wielkie Gratulacje. Trzymam Za Was mocno kciuki &&&

A U mnie dzisiaj 9t3d coraz bardziej ciśnie mnie pęcherz,do tego mam jakąś infekcje na dole,i muszę brać czopki. W niedzielę miałam komunię i pełno gości. Codziennie zmęczona nie wyspana. Dzisiaj ostatnie goście odjechali więc odpoczne. Miałam mieć wizytę wczoraj ale lekarz przełożył mi na 16.05. Także jeszcze parę dni i zobaczę moja fasoleczke. Już nie mogę się doczekac.
Ooo ale to leci, super! :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Może... Według Pani Doktor niepotrzebnie brane ;) Ja już nie wiem nic. Dlatego po raz kolejny zmieniam ginekologa!

Jezu święty... u ilu Ty już ginów byłaś? Masakra, współczuję Ci. Ale idź do tego gina, co @Martaldz Ci poleciła i może w końcu będziesz wiedziała na czym stoisz :*

Dziewczyny dobry i zaufany ginekolog to podstawa! Ja ostatnio tez zmieniłam z babki na faceta i jestem bardzo zadowolona. Odpowie na wszystkie pytania, wytłumaczy krok po kroku, a babka? Szkoda słów. Tylko, żeby kasę ściągnąć

Ja w życiu byłam u 3 kobiet, jak byłam młodsza, to upierałam się, że do faceta nie pójdę. Każda kolejna była kretynką, nie dość, że niedelikatna, to kompetencjami żadna nie grzeszyła...Dopiero w ciąży za namową mamy poszłam do gina - faceta i jestem z niego bardzo zadowolona :) W dodatku pracujemy drzwi w drzwi, więc wszystko załatwiam z nim lub jego żoną w 3 sekundy, zawsze wszystko wytłumaczy, jest bardzo miły :)

Ovufriend wyznaczylo mi owulacje na 14 dc, tak jak na początku myślałam, czyli dzisiaj 4dpo. Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam taki książkowy cykl [emoji33] kocham donga!! @Spark, gdyby nie Ty, to pewnie dalej bym się męczyła...

PS. Znalazłaś adwokata?

1494487581-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Mam dwóch do wyboru, czekam na wycene :) wyszły jeszcze pewne hocki klocki z tym związane :D okazuje się, że to może być niezłe matactwo :o ;)

Aa widzisz, super, że tak fajjniee cykl się stabilizuje

Pisałam Wam o tej rekrutacji do szkoły w tym tygodniu...Wczoraj mój ex do mnie napisał w sprawie weekendu i pytał przy okazji o szkołę. Powiedziałam mu gdzie podanie złożyłam i że obawiam się, że Filip może się tam nie dostać, bo nie jesteśmy z rejonu. Jego mama jest dyrektorką gimnazjum...więc uruchomili znajomości, okazało się (podobno), że nie było go na liście, bo dzieci z rejonu całą zapełniły i przed chwilą dzwonił do mnie, że mały się dostał...Nigdy nie korzystałam z ich znajomości, bo nie chciałam, wolę do wszystkiego sama dojść i sama sobie załatwić, ale wpływu nie miałam, bo i tak by zadzwoniła do dyrektora tej podstawówki. Nie wiem na ile prawdą jest to, że to ona załatwiła, a nie po prostu się dostał, ale najważniejsze, że jest w tej szkole (pomijam, że wyniki są dopiero w czerwcu)... Ogólnie mam nadzieję, że nie będzie takich sytuacji, że będzie się kobieta wtrącała, wydzwaniała do szkoły, wypytywała, bo nie wyobrażam sobie tego. Ja z nią żadnego kontaktu nie mam, ona nawet na ulicy udaje, że mnie nie widzi, nie lubię jej :| Najlepsze, jak mój ex do mnie mówi, że "do tej klasy dostała miejscowa śmietanka, wnuczka prezydenta, byłego prezydenta, kogoś tam". Co znaczy śmietanka? Może o moim synu też będą mówić, że jest śmietanką, bo jest wnukiem dyrektorki gimnazjum? Nie ogarniam, jak można tak klasyfikować ludzi, dziecko to dziecko, nie ważne kim jest rodzic, czy dziadek...

reklama
Mam dwóch do wyboru, czekam na wycene :) wyszły jeszcze pewne hocki klocki z tym związane :D okazuje się, że to może być niezłe matactwo :o ;)

Aa widzisz, super, że tak fajjniee cykl się stabilizuje

Napisz na priv o co chodzi :)

Do góry