sylwkaq90
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo :*@sylwkaq90 piękne małe stworzonko ! duzo duzo zdrowka dla Was niech maluszek rośnie sobie w brzusiu spokojnie a ty ze spokojem ciesz się ciąża kochana !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo :*@sylwkaq90 piękne małe stworzonko ! duzo duzo zdrowka dla Was niech maluszek rośnie sobie w brzusiu spokojnie a ty ze spokojem ciesz się ciąża kochana !
Ja miałam macmiror i flumycon. Ale to nie dla starających się i nie w ciąży...muszę o receptę na nystatyne poprosić żeby mieć w razie czego
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ćwiczę z Ewą juz jakiś czas choć ostatnio przez chorobę tata nie było ani czasu ani chęci i jak się wykonuje ćwiczenia poprawnie to jest ok. W butach przede wszystkimDziś masz urodziny? Wszystkiego najlepszego! [emoji8] życzę Ci prezentu w postaci dzidziusia, myślę że to najlepszy prezent jaki można dostać [emoji8]
Witaj
Masz rację, 3 miesiące to bardzo mało tutaj dziewczyny czasem starają się latami zdrowe pary powinny zajść do roku czasu, a później powinno się myśleć co dalej powodzenia!
Powiem tak, my mamy niektóre podobne ćwiczenia jak u Chodakowskiej, ale ja wolę chodzić na zajęcia po pierwsze że względu na to, że łatwiej mi się zmobilizować, a po drugie dlatego, że wiem, że wtedy ćwiczenia wykonuje poprawnie. Po Chodakowskiej często bolały mnie kolana, wydaje mi się, że niepoprawnie wykonywałam ćwiczenia. No i tam daje z siebie 100%, nie da się oszukiwać [emoji12]
Jakie cudo [emoji7][emoji7][emoji7] ciocia się zakochała!! Nie wierzę, że to już 15 to [emoji33]
Wrócił Ci cykl do normy po odstawieniu? Ja brałam 4 lata, w październiku odstawiłam i dopiero teraz widzę, że organizm wraca do normy. Jeszcze w ubiegłym miesiącu miałam trądzik na plecach i dekolcie, w tym cyklu jeszcze się nie pojawił, więc jest nadzieja
Cześć dziewczynki
Ja tak na szybko z pytaniem. Co bierzecie na infekcje intymne? Coś mi się przypałętało i swędzi niemiłosiernie. Kupiłam Iladian direct plus i clotrimazolum. Macie jakiś sprawdzony zestaw?
Witam Was dziewczynki po długiej nieobecności. Już powinnam być na bieżąco, gdyż w końcu się doczekałam nowej komory
Obiecałam, że wstawię zdjęcie mojego dzieciątka, więc proszę
U mnie już 14tc a z usg to już prawie 15 a mdłości ciąg dalszy. Mam nadzieję, że "kiedys" odpuszcza
Ja dziś robiłam dokładnie to samo tyle ze lokalnie mi pobrali. Postanowiłam sprawdzić tak na wszelki wypadek żeby się jakby co uspokoić. Albo w najgorszym wypadku dowiedzieć ze coś nie tak.Zobaczcie co przyniósł kurier...
Miała któraś z Was robione mutacje? Tu jest zestaw mthfr, pai 1, v Leiden, v r2 I protombiny. Podobno jestem na tyle stara że dziecko może mieć obciążenia genetyczne...
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Kosztuje 330zl, na pewno można mieć i nie wiedzieć... Pani profesor zlecila mi to ze względu na podwyższona homocysteine i prolaktynę oraz wiek (mam 36 lat). Staramy się już 3 lata i jest podejrzenie, że jest problem z zagniezdzeniem zarodka. Nie mam przeciwciał pplemnikkwych i allo mlr jest ok.Mnie to nurtuje...czy można mieć i nie wiedzieć? Tz.czy mimo tego że 1 ciąża w miarę szybko bezproblemowa itp.to mogło być,mogłam "nabyć" (chyba niee...). Gin nic nie mówił żeby sprAwdzić a ja nie pytałam
..ile ten zestaw kosztował?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś masz urodziny? Wszystkiego najlepszego! [emoji8] życzę Ci prezentu w postaci dzidziusia, myślę że to najlepszy prezent jaki można dostać [emoji8]
Wszystkiego najlepszego[emoji324] [emoji324] [emoji324] [emoji324]Tak mam dziś urodziny Niestety jeszcze jestem osłabiona więc spędzam je w łóżku. Bardzo bardzo dziękuję wam za życzenia! Oby to jedno najważniejsze się spełniło!!!