Dziś masz urodziny? Wszystkiego najlepszego! [emoji8] życzę Ci prezentu w postaci dzidziusia, myślę że to najlepszy prezent jaki można dostać [emoji8]
Witaj
Masz rację, 3 miesiące to bardzo mało tutaj dziewczyny czasem starają się latami zdrowe pary powinny zajść do roku czasu, a później powinno się myśleć co dalej powodzenia!
Powiem tak, my mamy niektóre podobne ćwiczenia jak u Chodakowskiej, ale ja wolę chodzić na zajęcia po pierwsze że względu na to, że łatwiej mi się zmobilizować, a po drugie dlatego, że wiem, że wtedy ćwiczenia wykonuje poprawnie. Po Chodakowskiej często bolały mnie kolana, wydaje mi się, że niepoprawnie wykonywałam ćwiczenia. No i tam daje z siebie 100%, nie da się oszukiwać [emoji12]
Jakie cudo [emoji7][emoji7][emoji7] ciocia się zakochała!! Nie wierzę, że to już 15 to [emoji33]
Wrócił Ci cykl do normy po odstawieniu? Ja brałam 4 lata, w październiku odstawiłam i dopiero teraz widzę, że organizm wraca do normy. Jeszcze w ubiegłym miesiącu miałam trądzik na plecach i dekolcie, w tym cyklu jeszcze się nie pojawił, więc jest nadzieja
reklama
judytka777
Fanka BB :)
hej dziewczynki.ja dziś coś ospała i z brakiem weny.a mam zamiar wziąć się za pierogi
@MoKa jeśli masz urodziny to wszystkiego najlepszego!!spełnienia najskrytszych marzeń!!!i zdrowia przede wszystkim!!!!
@Kurcia witaj w naszym fajnym gronie.powodzenia
u mnie 12 dzień cyklu.wczoraj śluz przeźroczysty z niteczkami krwi to myślicie że owulacja może być za ile dni?dziś mnie jajniki kłują . wczoraj przydziałaliśmy. dziś przerwa i pewnie jutro znowuten cykl nie odpuszczam
super zdjęcie.gratuluję!faktycznie jak ten czas leci.a wiadomo już kto mieszka w twoim brzuszku?Witam Was dziewczynki po długiej nieobecności. Już powinnam być na bieżąco, gdyż w końcu się doczekałam nowej komory
Obiecałam, że wstawię zdjęcie mojego dzieciątka, więc proszę
U mnie już 14tc a z usg to już prawie 15 a mdłości ciąg dalszy. Mam nadzieję, że "kiedys" odpuszcza
@MoKa jeśli masz urodziny to wszystkiego najlepszego!!spełnienia najskrytszych marzeń!!!i zdrowia przede wszystkim!!!!
u mnie 12 dzień cyklu.wczoraj śluz przeźroczysty z niteczkami krwi to myślicie że owulacja może być za ile dni?dziś mnie jajniki kłują . wczoraj przydziałaliśmy. dziś przerwa i pewnie jutro znowuten cykl nie odpuszczam
sylwkaq90
Dziewczyny tsh najlepiej mieć około 1.
@Windy91 to zdjęcie jest z 12tyg więc wtedy był już małym człowieczkiem. Ciekawe co zobaczę 22maja
@Lanvin właśnie brzuszka za bardzo nie mam.. Ja mam trochę tluszczyku i tak cały czas zganiem na niego. Chociaz mam takie delikatne wzniesienie pod pepkiem. Jak się coś konkretnego pojawi to wstawię
@Windy91 to zdjęcie jest z 12tyg więc wtedy był już małym człowieczkiem. Ciekawe co zobaczę 22maja
@Lanvin właśnie brzuszka za bardzo nie mam.. Ja mam trochę tluszczyku i tak cały czas zganiem na niego. Chociaz mam takie delikatne wzniesienie pod pepkiem. Jak się coś konkretnego pojawi to wstawię
sylwkaq90
W brzuszku mieszka raczej chłopczykhej dziewczynki.ja dziś coś ospała i z brakiem weny.a mam zamiar wziąć się za pierogi
super zdjęcie.gratuluję!faktycznie jak ten czas leci.a wiadomo już kto mieszka w twoim brzuszku?
Nie mam tych wyników, zostały u lekarza rodzinnego. Jedyne co znalazłam to usg, które robiłam rok temu.Lekarz na pewno wszystko Ci wypisze. A jakie TSH Ci wychodziło - masz może wyniki? Bo mi też wychodzi "w widełkach" bo norma jest do 4,0 a ja mam 2,96 i myślałam, że wszystko jest ok, ale gin powiedział, że przy takim wyniku ciąża to nie za bardzo...
Gynalgin. Kochana dzięki za jego lekarza. Szczerze mówiąc szukałam gin endo. Znalazłam wizyta za 2 tygodnie. [emoji173]Cześć dziewczynki
Ja tak na szybko z pytaniem. Co bierzecie na infekcje intymne? Coś mi się przypałętało i swędzi niemiłosiernie. Kupiłam Iladian direct plus i clotrimazolum. Macie jakiś sprawdzony zestaw?
@StorAnia właśnie lepiej szope pokaż te sexi gniazdko[emoji177]
@leeleeth gratulacje synka. Chyba tylko @cheebay ma córkę. Właśnie co u Ciebie?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
MartaBarbaraWeronika
@sylwkaq90 piękne małe stworzonko ! duzo duzo zdrowka dla Was niech maluszek rośnie sobie w brzusiu spokojnie a ty ze spokojem ciesz się ciąża kochana !
Joaszka
Mnie to nurtuje...czy można mieć i nie wiedzieć? Tz.czy mimo tego że 1 ciąża w miarę szybko bezproblemowa itp.to mogło być,mogłam "nabyć" (chyba niee...). Gin nic nie mówił żeby sprAwdzić a ja nie pytałamZobaczcie co przyniósł kurier...
Miała któraś z Was robione mutacje? Tu jest zestaw mthfr, pai 1, v Leiden, v r2 I protombiny. Podobno jestem na tyle stara że dziecko może mieć obciążenia genetyczne...
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
..ile ten zestaw kosztował?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Joaszka
Ja miałam macmiror i flumycon. Ale to nie dla starających się i nie w ciąży...muszę o receptę na nystatyne poprosić żeby mieć w razie czegoGynalgin. Kochana dzięki za jego lekarza. Szczerze mówiąc szukałam gin endo. Znalazłam wizyta za 2 tygodnie. [emoji173]
@StorAnia właśnie lepiej szope pokaż te sexi gniazdko[emoji177]
@leeleeth gratulacje synka. Chyba tylko @cheebay ma córkę. Właśnie co u Ciebie?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom