reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uff, nadrobilam prawie 50 stron, przy truskawkach ze śmietaną i cukremm jakoś poszło :D szargalo mną "po drodze" tyle emocji, że uooo :D poprzez myślenie i wyliczanie czy @Paraplu zdąży ze swoim i owulkom (wyszło mi, że tak, a tu ch..) :/, po złość i smutek z powodu MoKi, mfifi, i znów Paraplu, i oczywiście radość: piękny syn Balbinko :)

U mnie hmm, cudownie bo do czwartku wolne, czuję się super dobrze, choć wieść o utracie dzieci mnie dołuje (na fb o pcos ostatnio 2 dziewczyny na polowkowych dowiedzialo się, że dzidzia nie żyje, myślałam, że umrę...). Wczorajj byliśmy ze znajomymi z Holandii i mój się od prawie 3 miesięcy (od kłótni o picie) pierwszy raz napił, a raczej upił i teraz leży i zzdycha, a miał być spacer, aale wybaczam, bo opijali dzidziusia i decyzję o chrzestnym :) wiem, że to szybko i jeszcze wiele może się stać, ale znajomi z Holandii i kolejny raz będą pod koniec września a wtedy jak dobrze pójdzie będę już prawie rodzić także mój już zapytał ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie temperatura...

A powiedz mi nie ma jakis przeciwskazan jak bede brac kilka dni po owu ? Bo nie jestem pewna czy na 100% byla :/ :( niby najmocniejsza kresa byla 15 dc potem dwa dni slabe i wczoraj znow mocniejsza jeszcze nie az tak bardzo ale mysle ze dzis znow bedzie mocniejsza od kontrolnej bo mierze na wieczor. W kalendarzyku wyznacza mi owu za 2 dni. Czyli na 22dc. I nie wiem czy brac dalej czy ta niby owu byla 15dc:/

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedz mi nie ma jakis przeciwskazan jak bede brac kilka dni po owu ? Bo nie jestem pewna czy na 100% byla :/ :( niby najmocniejsza kresa byla 15 dc potem dwa dni slabe i wczoraj znow mocniejsza jeszcze nie az tak bardzo ale mysle ze dzis znow bedzie mocniejsza od kontrolnej bo mierze na wieczor. W kalendarzyku wyznacza mi owu za 2 dni. Czyli na 22dc. I nie wiem czy brac dalej czy ta niby owu byla 15dc:/

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze 2 dni po owu brałam bo też pewna nie byłam i nic się nie działo :)

Uff, nadrobilam prawie 50 stron, przy truskawkach ze śmietaną i cukremm jakoś poszło :D szargalo mną "po drodze" tyle emocji, że uooo :D poprzez myślenie i wyliczanie czy @Paraplu zdąży ze swoim i owulkom (wyszło mi, że tak, a tu ch..) :/, po złość i smutek z powodu MoKi, mfifi, i znów Paraplu, i oczywiście radość: piękny syn Balbinko :)

U mnie hmm, cudownie bo do czwartku wolne, czuję się super dobrze, choć wieść o utracie dzieci mnie dołuje (na fb o pcos ostatnio 2 dziewczyny na polowkowych dowiedzialo się, że dzidzia nie żyje, myślałam, że umrę...). Wczorajj byliśmy ze znajomymi z Holandii i mój się od prawie 3 miesięcy (od kłótni o picie) pierwszy raz napił, a raczej upił i teraz leży i zzdycha, a miał być spacer, aale wybaczam, bo opijali dzidziusia i decyzję o chrzestnym :) wiem, że to szybko i jeszcze wiele może się stać, ale znajomi z Holandii i kolejny raz będą pod koniec września a wtedy jak dobrze pójdzie będę już prawie rodzić także mój już zapytał ;)

Musimy być dobrej myśli :* ja mam takie myśli w głowie jak to jest wychować chłopca. Hehe. Bo my jako kobiety i mając córki możemy czerpać ze swojego życia. Znamy te emocje kobiece itd. :)
Teraz mam polowkowe 26 maja i mam nadzieję, ze mój syneczek zrobi mi prezent na Dzień Matki i pokaże buzke :) :) :) M tak się cieszy ze Stasia. Chciałabym żeby był taki jak mój mąż. :)

Fajnie, ze sobie odpoczniesz. Laduj baterie :)

Musimy być dobrej myśli :* ja mam takie myśli w głowie jak to jest wychować chłopca. Hehe. Bo my jako kobiety i mając córki możemy czerpać ze swojego życia. Znamy te emocje kobiece itd. :)
Teraz mam polowkowe 26 maja i mam nadzieję, ze mój syneczek zrobi mi prezent na Dzień Matki i pokaże buzke :) :) :) M tak się cieszy ze Stasia. Chciałabym żeby był taki jak mój mąż. :)

Fajnie, ze sobie odpoczniesz. Laduj baterie :)
Ja jako OD miałam też chłopaków pod opieką, różnie to jest :)
Mój też przeszczesliwy, że syn, choć jest jeszcze 10 procent niepewności [emoji14]

Mój ostatnio mega zaangazowany, non stop do sklepów dziecięcych by jeździł i oglądał [emoji14] najbardziej łóżeczka, foteliki i bazy isofix [emoji14] no nie, sory... najbardziiej to zabawki, autka, samoloty, łodzie podwodne itd. [emoji23]

Teraz mu mówię: "znasz mfififi ze staraczek?" A on: "nie, znam tylko Balbine" [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja jako OD miałam też chłopaków pod opieką, różnie to jest :)
Mój też przeszczesliwy, że syn, choć jest jeszcze 10 procent niepewności [emoji14]

Mój ostatnio mega zaangazowany, non stop do sklepów dziecięcych by jeździł i oglądał [emoji14] najbardziej łóżeczka, foteliki i bazy isofix [emoji14] no nie, sory... najbardziiej to zabawki, autka, samoloty, łodzie podwodne itd. [emoji23]

Teraz mu mówię: "znasz mfififi ze staraczek?" A on: "nie, znam tylko Balbine" [emoji23] [emoji23] [emoji23]

To super, ze się angażuje :) u nas powiedział, ze na pewno chłopak. A potem :"No dobra, na 99%. Niech 1% zostanie" :D Ale siurek jest jak nic :D chyba już nie odpadnie :D

reklama
Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A to@!@!@####
Pogadaj z nim może ktoś mu coś kiedyś powiedział z rodziny i ma jakiś problem. Powiem Ci szczerze ze tez po tym co się nasluchalam od siostry męża to inaczej się u nich zachowuje. Bo nie czuje takiej więzi. Ale jestem miła!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry