Nie lubię łykać tabletek! Mój mąż powiedział - ale mamy fajny baby pack! [emoji4] a na obniżenie prolaktyny mam Dostinex
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej mierzyć tempke [emoji6] ale gwarancję da tylko monitoring u gina [emoji6]#spark #marc wiem ze bralyscie, bierzecie donga powiedzcie mi kochane jak rozpoznawalyscie kiedy jest "niby" owu zeby przestac brac? Bo robie testy ale kurcze ni cholerki nie moge ich rozszyfrowac jestem teraz w pracy ale wysle wieczorkiem zdjecie.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A no wlasnie. Ja z tempka nie mam jak mierzyc bo raz wstaje o 10 a raz o 4 rano :/ wiec dupaNajlepiej mierzyć tempke [emoji6] ale gwarancję da tylko monitoring u gina [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
@Paraplu tak mi przykro, faceci są beznadziejni i niewiele rozumieją! Może dzisiaj jeszcze się pogodzicie i coś zadzialacie
Mnie mój ostatnio też wkurzyl, bo jak się nie staraliśmy to zawsze on inicjowal przytulnie i jeszcze miał pretensje ze ja nigdy nie chce. Więc teraz kiedy się staramy to ja zapieralam się do rzeczy, i on kiedyś że chce tylko ze względu na dziecko i on tak nie chce! No tak mnie zagotowal!
Więc facetów nie rozkminisz :/
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Dokladnie zawsze cos. Jak nie chorubsko to nie ma czasu a to jakas klotnia:/ ale wierze ze tak musi byc moze po prostu nie na nas jeszcze kolej moze dzidzia czeka na ten idealny moment@Paraplu no najgorsze ze te ważne dla nas dni zdarzają się raz w miesiącu a w tym czasie zawsze coś musi się spie ...
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Dobrze, że umiesz się czymś zająć. Także cycuchy do przodu i walczymy dalej. Dobry lekarz , zbadanie hormonow i myśle, że szybciutko aniołki wrócą i przytulisz maleństwo.Nie robiłam żadnych takich badań. Nie miałam pojęcia że taka sytuacja zdarzy się 2 razy. Dobrze jakoś leci. Mimo że serce krwawi to trzeba walczyć dalej. Jestem w pracy więc tak o tym nie myślę
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooooooo a ja tak kibicowalam tym wygibasom w lesieA wezcie ku*wa, K przyjechal zrobil afere o bzdure, walnal focha, potem przepraszal. I tak minal mi wieczor. Cykl w doope.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom