Spark
Fanka BB :)
0,1-0,2@Spark gwiazdeczko czy jeśli mój drugi pomiar był o 6 a zwykle mierzę o 4 to coś powinnam odjąć? Kombinuję z tym moim wykresem...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
0,1-0,2@Spark gwiazdeczko czy jeśli mój drugi pomiar był o 6 a zwykle mierzę o 4 to coś powinnam odjąć? Kombinuję z tym moim wykresem...
Cześć dziewczyny ja tak Was czytam i czytam cały czas
Moj dziś odebrał wyniki po 2mc kuracji i niestety morfologia jak była 3% tak nadal jest..
myślicie, że mam ryzykować z clo przy tej morfologii? Bo ilość, ruchliwość wszystko bardzo dobrze, więc może jakiś silacz, zdrowy by dał radę
Życie przed nami kochana,ja tak wczas nigdzie się nie wybieram no chyba że za 30latWiadomo skąd ta torbiel???
Ja też tak uważam, mnie przeraża to, że może mnie zabraknąć później. Nawet mnie to czasami przeraża, jak pomyślę
Ja najmłodszej córce gdy miała 3latka kupiliśmy łóżko na mikołaja,zadziałało,bo spała z nami,przez tydzień ja w nocy odprowadziłam z powrotem,Dziękuje Ci za odpowiedź. Przynajmniej ty jedna nie skarcilas mnie za to pytanie bo wiekszosc dziewczyn uwaza je za niestosowne. Ale niewazne, mam nadzieje, ze wkrotce wszystko się uloży
Bierz duphaston masz niski progesteron minimum 10dnni@Docia1975 tylko ja go nie upilnuję w pracy, a pewnie będzie dokupywał jedzenie...
@oczekiwanie czułam owu, ból jajników, chyba to było to... wczoraj mnie bardzo ciągnęło w szyjce, myślałam że to od roboty na działce, a tu właśnie zaczęłam plamić... co się dzieje... chyba nie przestawać brać duphaston co? Wszystko jest nie tak...
Lepszy wyższy większa szansa na utrzymanie ciąży,dawaj go trochę ją mam 7 i musi urosnąć,i powiem wam że dziś mnie @zalewa 1 małpa krwista po poronieniu i taka ma być żeby w ciążę zajść,a nie tylko lekkie plamieniaDziękuję [emoji4] A czy progresteron może być za wysoki?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A co bierze leki,kup androwit i Wit cqueen_b tylko właśnie byliśmy u innego androloga i to on kazał powtórzyć bo jesli tu był problem z jedną rzeczą to podobno powtarza się po 2 tyg. Więc zrobił jak lekarz kazał
Queen ma rację... nie wiem czemu ten lekarz tak kazał, niepotrzebna strata kasyqueen_b tylko właśnie byliśmy u innego androloga i to on kazał powtórzyć bo jesli tu był problem z jedną rzeczą to podobno powtarza się po 2 tyg. Więc zrobił jak lekarz kazał