reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Szanse sa zawsze ...ale skoro zdecydowaliscie sie na dzidziusia to po co czekac do srody mozna przeciez jeszcze poprobowac w inne dni tak naprawde nigdy nie ma tej pewnosci kiedy bedzie owu ...
Witam w naszym skromnym gronie ...chociaz odnosze jakies moze (mylne) wrazenie ze jestes mloda kobieta I ze chyba tak naprawde to nie intensywne starania z twojej strony tylko jakis experyment ze "moze sie uda,moze zdarzy sie cud" przepraszam ale to moje zdanie.:happy::happy2:

Co u Cię Kochana ma :-)?

reklama
Wpadłam w szał sprzątania wczoraj, dzisiaj leniuchuje i jem lody z ajerkoniakiem :p
Hehehe pogoda do dupska ..... siedzę sama w domu, mąż w pracy i nudzi mi sie :-(

@Lanvin snilas mi sie dzisiaj :p śniło mi sie, ze pracowałaś w restauracji i znaliśmy sie, ale nie wiedziałyśmy, ze to my tutaj na bb :-) :D

Mam 21 lat i wspólnie chcemy dziecka ale nie na takiej zasadzie że już teraz koniecznie tylko będziemy próbować gdy taka możliwość się przydarzy. Nie możemy sobie pozwolić na sukcesywne starania gdyż póki co widujemy się z chłopakiem tylko co każdy weekend :)

Cześć :-* a żyje ;-) z krzaków Was czytam :p uspakajam dusze :p
Kupiłam nowa bieliznę Hehehehe na nowy cykl, zmieniłam pościel i od jutra działamy :-D
A to widze ze Ty zbierasz arsenał i sily na dzialania.super!!!U mnie jutro owulka albo pojutrze.warunków na starania niema ale dajemy rade;)

@judytka777 walczymy ,walczymy ni ma innej opcji .... poki co chwilowo musze poczekac z wiadomych powodow zanim znow dorwe mojego mezusia:rofl:
@marc a to jestes widze uzbrojona po uszy na ten cykl dolozyc do tego jeszcze mnostwo kciukasow ktore za ciebie trzymamy z innymi dziewczynami I sukces musi byc gwarantowany czekam do maja na.2 kreseczki ❤❤️

No, No ja za Was wszystkie tez trzymam- mocno, gorąco i wogole :-) :-* dziękuje :-) wiem, ze nam sie wszystkim uda :-) prędzej czy moze troszkę pózniej, ale uda :)

Sama nie wiem tylko jakie plany na ten cykl ;) moj mąż mowi, ze zwiększamy produkcje x2 - nie wiem jak to przeżyje :p ostatnio juz sił nie miałam :) nawet nie wiem czy codziennie jest dobrze :-)
Próbowaliśmy jeden cykl co 2 dni, ostatnio codziennie, ale nasz błąd jest taki, ze po domniemanej owulacji juz nie baraszkujemy, a gdyby sie owu przesunęła... to teraz będziemy do 21 dc bujać sie razem :-)

@Windy91 jak tam ? Przylazła ta @ czy nie w końcu ?

Mam 21 lat i wspólnie chcemy dziecka ale nie na takiej zasadzie że już teraz koniecznie tylko będziemy próbować gdy taka możliwość się przydarzy. Nie możemy sobie pozwolić na sukcesywne starania gdyż póki co widujemy się z chłopakiem tylko co każdy weekend :)
To życzę Ci powodzenia.ja miałam w twoim wieku już drugiego dzidziusia ale oczywiście planowanego:)ten pierwszy nie bardzo:)

A to widze ze Ty zbierasz arsenał i sily na dzialania.super!!!U mnie jutro owulka albo pojutrze.warunków na starania niema ale dajemy rade;)

Taaa arsenał jak talala :-) dawno nie kupowałam nic nowego ;-)
Miałam ostatnio pantelony na @ to moj mąż jak to zobaczył zaczął sie śmiać i mowi do mnie, ze te na pewno nie sa podniecające :p
Noo Hehehe ale to było w @ No to co :-D mam w stringach popylac ..... Hehehe

Taaa arsenał jak talala :-) dawno nie kupowałam nic nowego ;-)
Miałam ostatnio pantelony na @ to moj mąż jak to zobaczył zaczął sie śmiać i mowi do mnie, ze te na pewno nie sa podniecające :p
Noo Hehehe ale to było w @ No to co :-D mam w stringach popylac ..... Hehehe
Mój mąż lubi tez mnie w stringach ale ja nie lubię ich.a po drugie moj to zaraz się pozbywa bielizny więc jak dla niego mogłoby nie być żadnej:p

reklama
To życzę Ci powodzenia.ja miałam w twoim wieku już drugiego dzidziusia ale oczywiście planowanego:)ten pierwszy nie bardzo:)
No chcieliśmy już spróbować :) nasza sytuacja jest w miarę w porządku i znamy się już kupę lat. Co będzie to będzie :) a jak u Ciebie? Możesz mi coś opowiedzieć o sobie bo wcześniej nie wertowalam wątku :)

Do góry