reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję kochana jednak nie skorzystamy męża nic nie przekona :(
Dlaczego??

roan bass tez mi sie podoba, ale jak jak kupowalam wozek to byla stara wersja bassa bez amorow wiec odpadl a potem jak juz kupilam barlette to pojawil sie roan bass z amorami :) ale mi sie sie bardziej barletta podoba hehe, co do marity to podoba mi sie wersja prestige :) myslelismy nad nia, ale spacerowka tragedia, wiec odpadl :)
Mi się te 7 lat temu stelaż podobał, bo był klasyczny. Ale tym razem kupię że skrętnymi kołami, bo mimo wszystko wygodniej :)

No i dooopa... z takim wynikiem crp nie zrobią mi hsg... :( dziś jeszcze powtórzę badania po pracy może będzie lepiej... :( :( :(
Buu, rób powtórkę :*

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dlaczego??

Mi się te 7 lat temu stelaż podobał, bo był klasyczny. Ale tym razem kupię że skrętnymi kołami, bo mimo wszystko wygodniej :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Bo on nie chce się w kredyt ładować. No nic jakoś trzeba sobie radzić. W maju planuje przyjechać na tydzień porobić badania i do gina czy wszystko jest ok.

Dlaczego??

qdkkj44j6bi2vbec.png
no i buja sie marita swietnie, jezdzilam nia czesto, bo dwie dzidzie w rodzinie ją mialy, ale spacerowka mi sie za groma nie podoba, ja wolalam ze skretnymi kolami, bo to naprawde wygoda, zwlaszcza w waskich sklepach :) i w maricie nie ma pelnej regulacji raczki, jest tylko gora i dol, czyli dwie pozycje i dla przykladu barletta ma az 7 stopni regulacji :) gdzie ja korzystam z trzech :)

Wiem co czujesz... U nas wśród znajomych dwie nieplanowane ciąże w tym jedna blizniacza. Obie pary mają już po dwójce dzieci. Rozumiem Cie, mi też ciężko...
Wiesz co, ja też mam już dwójkę chłopaków, ale do kompletu zawsze brakowało nam trzeciego dziecka. Zawsze marzyliśmy jeszcze o córci - Julci. Tylko zawsze coś nam przeszkadzało. A to nie było kasy, a to mieszkanie za małe dla pięciu osób (30 m), potem rozkręcanie własnej firmy. Chłopaki mają już 12 i 9 lat, a Julci nie ma :( I w zeszłym roku, gdy urodził się mój bratanek podjęliśmy decyzję, że już najwyższa pora na nas. Tym bardziej, że mam już 36, a mąż 43 lata. I mimo, że będzie to nasze trzecie dziecko, to pragniemy go z mężem tak bardzo jakby miało być pierwsze... Cieszę się, że mam chłopaków, ale czuję, że brakuje jeszcze Julci do kompletu :(

@Spark dziękuje za info kochana. Lookne sobie ten Vitto. Ja patrzyłam w necie właśnie ten Bebetto tito i wyglada ładniutko [emoji4]
U mnie tez zmęczenie większe i niechęć ... najchętniej posiedzialabym w domku [emoji39]
Jeszcze trochę i będę prosić o częściowa prace z domu, mam nadzieje, ze będzie lepiej ....
Dobrze, ze mamy wiosnę to naturalnie więcej energii do życia [emoji274][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nad bebetto murano też się zastanawiam :) widziałam też ładny wczoraj espiro next, ale pewnie wiele mi się pozmienia jeszcze ;D

Wiesz co, ja też mam już dwójkę chłopaków, ale do kompletu zawsze brakowało nam trzeciego dziecka. Zawsze marzyliśmy jeszcze o córci - Julci. Tylko zawsze coś nam przeszkadzało. A to nie było kasy, a to mieszkanie za małe dla pięciu osób (30 m), potem rozkręcanie własnej firmy. Chłopaki mają już 12 i 9 lat, a Julci nie ma :( I w zeszłym roku, gdy urodził się mój bratanek podjęliśmy decyzję, że już najwyższa pora na nas. Tym bardziej, że mam już 36, a mąż 43 lata. I mimo, że będzie to nasze trzecie dziecko, to pragniemy go z mężem tak bardzo jakby miało być pierwsze... Cieszę się, że mam chłopaków, ale czuję, że brakuje jeszcze Julci do kompletu :(
Heh, ja mam tylko synka, ale np. wczoraj siedząc z nim w parku jak jeździł na hulajnodze tak sobie myślałam, że chętnie posiedziałabym jeszcze z wózkiem... Także czekam na moją małą Zuzie [emoji7][emoji7]

qdkkj44j6bi2vbec.png

A ja nad bebetto murano też się zastanawiam :) widziałam też ładny wczoraj espiro next, ale pewnie wiele mi się pozmienia jeszcze ;D
Ja też pamiętam rozważałam inne, niż ostatecznie kupiłam. Dopiero jak poszłam do sklepu i wyprobowalam kilka modeli, to zdecydowałam się na swój :) trzeba sprawdzić jak się prowadzi i jak w rzeczywistości wygląda :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ostatnia edycja:
Heh, ja mam tylko synka, ale np. wczoraj siedząc z nim w parku jak jeździł na hulajnodze tak sobie myślałam, że chętnie posiedziałabym jeszcze z wózkiem... Także czekam na moją małą Zuzie
emoji7.png
emoji7.png
Piękne imię :) Zuzia, Julka, Zosia to moje ulubione :) Gorzej z imionami dla chłopców. Mam Jasia i Kubusia, a gdyby miał być jednak chłopak, a nie córcia to nie mam zielonego pojęcia jakie imię by dostał :rofl2: Kurczę, nie mogę się doczekać :) Bo przecież na pewno nam się uda i Ty Lanvin będziesz siedzieć w parku z Zuzią, a ja z Julcią :)

reklama
Piękne imię :) Zuzia, Julka, Zosia to moje ulubione :) Gorzej z imionami dla chłopców. Mam Jasia i Kubusia, a gdyby miał być jednak chłopak, a nie córcia to nie mam zielonego pojęcia jakie imię by dostał :rofl2: Kurczę, nie mogę się doczekać :) Bo przecież na pewno nam się uda i Ty Lanvin będziesz siedzieć w parku z Zuzią, a ja z Julcią :)
Mam nadzieję [emoji8][emoji7] liczę kiedyś na jakiś zlot staraczek po porodach [emoji3]

Mi się dla dziewczynki podoba jeszcze Michalina, Marcelina i Łucja, ale mojemu się nie podobają :( więc chwilowo stanęło na Zuzi, a jeśli chodzi o chłopca, to imię które podoba się nam obojgu to Marcel, a ja bym jeszcze nazwała Miłosz, Olaf lub Mateusz :)

Ale w poprzedniej ciąży dla dziewczynki zastanawiałam się właśnie nad Julcia lub Mają :) ale teraz same Julki i Maje u nas, więc... :)
qdkkj44j6bi2vbec.png

Ostatnia edycja:
Do góry