reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi lekarze pozwolili brać nospe.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz co osoba to inna opinia. Wolę nie brać bo jak są różne opinie to wolę czegoś nie robić by potem nie było problemu. Ból przeżyję chyba że mi coś mocniejszego jutro lekarz przepisze.
Ogolnie musisz kontrolowac jaki masz kolor moczu, czy specyficznego zapachu nie maja Twoje odchody.. Mi tak w szpitalu przy wypisie polecili, pozantym kontrola temperatury ciala..
Wszystko bedzie dobrze.. Na poczatku wszystko jest przerazajace.. W sumie to chyba zawsze bedzie przerazajace... :|
Dziękuję kochana bede obserwować. Dalej leci... to takie dziwne że ze wszystkiego co 'wyszlo' dzieciątko było najmniejsze i to dużo... :(

Jestem na college , robie przedmioty pod pielęgniarkę , jak dobrze pojdzie od stycznia zacznę . A jesZcze zaplanowałam dzidziusia także zobaczmy. Jak braknie sił to zrobie inny kierunek bardziej spokojniejszy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Superowo, uwielbiam wszystkie zawody zwiazane z medycyna [emoji7]

[emoji22] 67,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

Ja to kochana maj/ czerwiec będę mieć dopiero spotkania. Wiec jaka się wyrobie do sierpinia to będzie cud [emoji23] ale dzieciaczki będziemy mieć obie z 2018! [emoji7] a zastrzyki z gonal f tez będziesz miała ? Jeśli tak to jaka dawkę ? No teraz to już zleci ! Przecież już prawie kwiecień ! [emoji173]

Nie, tylko menopur 1x225jedn od 2dc i orgalutran 0,25 1x1 do decyzji lekarza kiedy. A potem pregnyl w odpowiednim momencie i punkcja.

Pozwolono Ci brac rozkurczowe? Mi absolutnie zabroniono, jedynie przeciwbolowe. Mowiono mi, ze bez skurczy macica nie moze sie oczyscic i skurczyc do normalnego rozmiaru.

@Ankuś cudne kreski [emoji7] gratuluje! [emoji173]

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

Potwierdzam, mi tez gin zabronił nospa brac po poronieniu, żebym sie dobrze wyczyściła.

Gratulacje dziewczyny dwóch kreseczek! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Nie, tylko menopur 1x225jedn od 2dc i orgalutran 0,25 1x1 do decyzji lekarza kiedy. A potem pregnyl w odpowiednim momencie i punkcja.

Potwierdzam, mi tez gin zabronił nospa brac po poronieniu, żebym sie dobrze wyczyściła.

Gratulacje dziewczyny dwóch kreseczek! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Aha. Ale kurde aż 225jednostek?? Jakie Ty masz kochana AMH? Bo wydawało mi sie ze na dobrym poziomie. To będę trzymać kciuki !! Żeby wszystko poszło Ok!! Bo ja się osobiście boje przestymulowania ...

Widzę, że mamy dziewczyny, które zamykają listopad: Milo, Ankuś - gratki z waszych kreseczek.

chciałam wstawić cykl, ale auslanderka pisała, że jak otwiera mój link to widzi swój cykl. Kurde w sygnaturę nie mogę wstawić, macie jakiś pomysł jak go wstawić ? please...

mam 35dc, tempka najwyższa w cyklu:37,02, po owu nic nie spada. mam pytanie na ile przed @ jest spadek?

reklama
Hej Skarby ja zalatana dwa dni w pracy to dzisiaj wszystko ogarniam. Dobrze, że mama na obiad zaprosiła to nie musiałam walczyć z obiadem. :) U mnie płodne więc działamy, jajniki już czuje standardowo. Jutro znowu do pracy. Gratuluje tym co ujrzały wymarzone II kreski :) Buziaki :*

Do góry