reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@bertha kochana ! Wywołuje Cię bo dziewczyny tyle naskrobaly ze nie mogę znaleść nic na temat Twojej wczorajszej wizyty w klinice ! Pisz mi tu proszę jak poszło ?! Dostaliście plan na ivf??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O boże jakie przeżycie:/. Ale jaki facet musiał być pijany, szok. Filipek i tak dzielny, że poszedł spać do siebie.

Bedzie dobrze. Rak to nie wyrok, wiem, że zależy wam na czasie, ale może przed podaniem leczenia się uda . I zamiast rok czekać to już po roku będziecie sp

Wiem,wiem,ze rak to nie wyrok.Bedzie dobrze...tylko strasznie duzo stresu

O kurde, to jak zaproszenie dla przestępców :///

O boże jakie przeżycie:/. Ale jaki facet musiał być pijany, szok. Filipek i tak dzielny, że poszedł spać do siebie.

Bedzie dobrze. Rak to nie wyrok, wiem, że zależy wam na czasie, ale może przed podaniem leczenia się uda . I zamiast rok czekać to już po roku będziecie sp

Wiem wiem,rak to nie wyrok.Tylko strasznie duzo stresu nas to kosztowalo.Wierze jednak,ze bedzie ok
O kurde, to jak zaproszenie dla przestępców :///

Ankuś juz sama nie wiem czy nie mam omamowZobacz załącznik 799338

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No kurczę chyba nie masz omamów, bo ja też widzę cień. Jutro robisz betę? Matko przeżywam jakbym sama miała testować [emoji23]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Cześć dziewczyny. U mnie nie pada ale za to wieje tak, że wszystko przewraca... czytam Wasze opowieści o lekarzach i włos na głowie się jeży..... u mnie czekania na owu ciąg dalszy...

@marc ja myślę, że owu jeszcze przed Tobą, także działaj działaj

@bertha jeszcze chwila i będzie maj[emoji110][emoji110][emoji110]

Jeżeli chodzi o sprzątanie to ja tego nie lubię, migam się strasznie.....ale za to lubię gotować[emoji2]

@Paraplu jesteś prawdziwą kobietą pracującą[emoji2]żadnej pracy się nie boisz.

@mfifi kciuki za szybką poprawę wyników[emoji110][emoji110]

@gabrika jak tam się czujesz?

@StorAnia jak prace na działce naładowałaś akumulatory?
Hej Kochana, dziękuję że pytasz :-*

U mnie raz z górki a raz pod górkę. Hormony wariują ;)

Byłam w poprzednim tyg na usg i zobaczyłam tylko pęcherzyk 2,5 cm. Nie było jeszcze serduszka :( trochę mnie to zmartwiło bo myślałam że to już czas... Ale gin powiedziała żeby się nie martwić ze ciąża może być młodsza niż myślałam i że wygląda na to, ze malutka kropeczka jest w środku... Mam przyjść w kolejnym tygodniu na ponowne badanie.

Trzymajcie kciuki żeby pojawił się wiekszy zarodek i serduszko! [emoji173]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochana, dziękuję że pytasz :-*

U mnie raz z górki a raz pod górkę. Hormony wariują ;)

Byłam w poprzednim tyg na usg i zobaczyłam tylko pęcherzyk 2,5 cm. Nie było jeszcze serduszka :( trochę mnie to zmartwiło bo myślałam że to już czas... Ale gin powiedziała żeby się nie martwić ze ciąża może być młodsza niż myślałam i że wygląda na to, ze malutka kropeczka jest w środku... Mam przyjść w kolejnym tygodniu na ponowne badanie.

Trzymajcie kciuki żeby pojawił się wiekszy zarodek i serduszko! [emoji173]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zaciskam kciuki z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Ankuś pieknie poszlo do gory!Moj taki sam jak wczoraj.Kiedy testujesz?.Dzis 10dpo i moj test.Polece jutro na bete z rana!Zobacz załącznik 799336

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gratki!!! Jest cien!
@bertha kochana ! Wywołuje Cię bo dziewczyny tyle naskrobaly ze nie mogę znaleść nic na temat Twojej wczorajszej wizyty w klinice ! Pisz mi tu proszę jak poszło ?! Dostaliście plan na ivf??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka!
To juz pisze :) najprawdopodobniej będziemy razem miec ivf w maju :)

No wiec tak. Z tej histeroskopii wyszło mi endometrium polipowate. Dr mówi ze najnowsze badania mówią ze takie endometrium bywa wynikiem przewlekłego zapalenia ktore w wymazie w pochwy moze nie wyjsć. Takze musi mnie przeleczyc antybiotykami wszelakiej maści przez ok 20-25 dni potem po tygodniu wymaz. Bo bez tego leczenia raczej marne szanse na ciąże bo moze sie nie zaimplantować albo poronic. Takze marzec i kwiecień odpada na leczenie. Prawie sie rozryczalam jak to usłyszałam.
M dostał jakies inne suplementy na poprawę plemników - "Extra sperm". Ponoc jakies nowe bardzo dobre i tanie!
Prawdopodobnie w maju bedzie in vitro jesli nic nowego nie wyjdzie..
Rozpiskę juz mam jakie leki do stymulacji - protokół krotki, leki Menopur i Orgalutran. leki wykupione (1000zl). Papiery, zgody dostaliśmy do wypełnienia, przeczytania i podpisania w domu. Na pewno bedzie pICSI zastosowane przez obniżone wiązanie z hialuronem plemników.
Boje sie tylko ze moze ten wodniak którego Milan podejrzenie ale jednak nie znaleźli go podczas laparoskopi, tam jednak jest, tylko zniknął podczas laparoskopi bo robili drożność i przeczyścił sie. A dr od histeroskopi mówi ze zle ze wodniaka nie usunęli bo przy in vitro sie raczej usuwa bo ten wodniak moze sie opróżniać do macicy i zakazać tam środkowisko i zarodek i można poronic. Oby tylko nie powodował wad, jesli juz zarodek sie utrzyma... to samo dziewczyny na forum in vitro napisały. Z tym ze ja nie mam pewności ze ten wodniak tam jest :( skoro go nie widzieli na laparoskopii.. ale tak sobie mysle ze moze od tego to polipowate endometrium.
No wiec na następnym usg poproszę zeby mi dokładnie gin sprawdził czy nie ma tam wodniaka... nie wiem najwyżej kolejna laparo... i tak jeszcze mam 1,5 cyklu do in vitro :/

Ale bardzo jestem zadowolona za tego gina w klinice (dr Janeczko, klinika Parens Kraków), dobrze ze na wszystko zwraca uwage i pochopnie nie rozpoczyna procedury.

Takze Queen, wszystko wskazuje na to ze będziemy wspólnie zaciążać w maju!! :):)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry