Ankuś pieknie poszlo do gory!Moj taki sam jak wczoraj.Kiedy testujesz?.Dzis 10dpo i moj test.Polece jutro na bete z rana!
Zobacz załącznik 799336
Napisane na SM-N910C w aplikacji
Forum BabyBoom
Gratki!!! Jest cien!
@bertha kochana ! Wywołuje Cię bo dziewczyny tyle naskrobaly ze nie mogę znaleść nic na temat Twojej wczorajszej wizyty w klinice ! Pisz mi tu proszę jak poszło ?! Dostaliście plan na ivf??
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Hejka!
To juz pisze
najprawdopodobniej będziemy razem miec ivf w maju
No wiec tak. Z tej histeroskopii wyszło mi endometrium polipowate. Dr mówi ze najnowsze badania mówią ze takie endometrium bywa wynikiem przewlekłego zapalenia ktore w wymazie w pochwy moze nie wyjsć. Takze musi mnie przeleczyc antybiotykami wszelakiej maści przez ok 20-25 dni potem po tygodniu wymaz. Bo bez tego leczenia raczej marne szanse na ciąże bo moze sie nie zaimplantować albo poronic. Takze marzec i kwiecień odpada na leczenie. Prawie sie rozryczalam jak to usłyszałam.
M dostał jakies inne suplementy na poprawę plemników - "Extra sperm". Ponoc jakies nowe bardzo dobre i tanie!
Prawdopodobnie w maju bedzie in vitro jesli nic nowego nie wyjdzie..
Rozpiskę juz mam jakie leki do stymulacji - protokół krotki, leki Menopur i Orgalutran. leki wykupione (1000zl). Papiery, zgody dostaliśmy do wypełnienia, przeczytania i podpisania w domu. Na pewno bedzie pICSI zastosowane przez obniżone wiązanie z hialuronem plemników.
Boje sie tylko ze moze ten wodniak którego Milan podejrzenie ale jednak nie znaleźli go podczas laparoskopi, tam jednak jest, tylko zniknął podczas laparoskopi bo robili drożność i przeczyścił sie. A dr od histeroskopi mówi ze zle ze wodniaka nie usunęli bo przy in vitro sie raczej usuwa bo ten wodniak moze sie opróżniać do macicy i zakazać tam środkowisko i zarodek i można poronic. Oby tylko nie powodował wad, jesli juz zarodek sie utrzyma... to samo dziewczyny na forum in vitro napisały. Z tym ze ja nie mam pewności ze ten wodniak tam jest
skoro go nie widzieli na laparoskopii.. ale tak sobie mysle ze moze od tego to polipowate endometrium.
No wiec na następnym usg poproszę zeby mi dokładnie gin sprawdził czy nie ma tam wodniaka... nie wiem najwyżej kolejna laparo... i tak jeszcze mam 1,5 cyklu do in vitro :/
Ale bardzo jestem zadowolona za tego gina w klinice (dr Janeczko, klinika Parens Kraków), dobrze ze na wszystko zwraca uwage i pochopnie nie rozpoczyna procedury.
Takze Queen, wszystko wskazuje na to ze będziemy wspólnie zaciążać w maju!!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku