reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na prawym jajniku podejrzenie torbieli endometrialnej na 25 mm,a na lewym 33 mm.Nie wiem co mam robic..jedni mowia operacja,drudzy abym starala sie zajsc w ciaze..a inni ze.dopuki nie z operuje to nie zajde w ciaze,bylam w szpitalu Sw.Zofii..kazali powtorzyc badanie usg bo to nic pewnego,i kazala babka probowac zajsc w ciaze,a inni mowia abym jak. najszybciej to wyciac do szpitala na Orlowskiego w szpitalu..bylam juz na tylu konsultacjach...teraz mam zamiar isc do lekarza ktory pracuje na Orlowskiego prywatnie aby on to zobaczyl
A gdzie mieszkasz? Mi lekarz kiedyś mówił że mam PCOS, pojechalam na Warszawę do prof. Debskiego i powiedział że to żadne PCOS tylko taka moja natura i ooo.

A gdzie mieszkasz? Mi lekarz kiedyś mówił że mam PCOS, pojechalam na Warszawę do prof. Debskiego i powiedział że to żadne PCOS tylko taka moja natura i ooo.

Mieszkam w Warszawie,i bylam juz u tylu lekarzy,ze zglupialam bo kazdy mowi co innego...Nie wiem co mam robic...chcialabym zajsc w ciaze,ale jak slysze,musi Pani najpierw zrobic zabieg,a potem ma sie Pani starac o dziecko,to szlak mnie trafia...

Mieszkam w Warszawie,i bylam juz u tylu lekarzy,ze zglupialam bo kazdy mowi co innego...Nie wiem co mam robic...chcialabym zajsc w ciaze,ale jak slysze,musi Pani najpierw zrobic zabieg,a potem ma sie Pani starac o dziecko,to szlak mnie trafia...
Weź się przejdź do Debskiego albo jego żony, ona ma tańszą wizytę. Ja z Płocka jechałam na wizytę czterokrotnie i miałam skierowanie na zabieg usunięcia polipow, i zabieg miałam na Bielańskim.

Weź się przejdź do Debskiego albo jego żony, ona ma tańszą wizytę. Ja z Płocka jechałam na wizytę czterokrotnie i miałam skierowanie na zabieg usunięcia polipow, i zabieg miałam na Bielańskim.

Dzieki za.info...a gdzie oni przyjmuja...ja czekam na wizyte do doktora Ledowicza.Prowadzil ciaze mojej siostry i byla.zadowolona,a tez miala problemy...konsultuje tez w szpitalu Sw.Zofii,ale lekarz wczorajszy powiedzial abym darowala sobie ten szpital,tylko na Orlowskiego...zalamalam sie tym wszystkim

Dzieki za.info...a gdzie oni przyjmuja...ja czekam na wizyte do doktora Ledowicza.Prowadzil ciaze mojej siostry i byla.zadowolona,a tez miala problemy...konsultuje tez w szpitalu Sw.Zofii,ale lekarz wczorajszy powiedzial abym darowala sobie ten szpital,tylko na Orlowskiego...zalamalam sie tym wszystkim
Wpisz sobie Dębski clinic na Sokratesa. Jego żona na prawdę jest przesympatyczna. On taki trochę no wiesz szczery az do bólu. Torbieli nie miałam ale wiem co przychodzisz. Michcieli w moim mieście skracać szyjke wykryli PCOS i polipy, które chcieli mi usunąć przed @. Załamałam się totalnie i pojechałam na Warszawę. Dębski mi powiedział tylko tak Co za debil kieruje na histeroskopie przed@. Czułam po pierwszej wizycie ze jestem w dobrych rękach. Choć są też negatywne opinie na jego temat.

Wpisz sobie Dębski clinic na Sokratesa. Jego żona na prawdę jest przesympatyczna. On taki trochę no wiesz szczery az do bólu. Torbieli nie miałam ale wiem co przychodzisz. Michcieli w moim mieście skracać szyjke wykryli PCOS i polipy, które chcieli mi usunąć przed @. Załamałam się totalnie i pojechałam na Warszawę. Dębski mi powiedział tylko tak Co za debil kieruje na histeroskopie przed@. Czułam po pierwszej wizycie ze jestem w dobrych rękach. Choć są też negatywne opinie na jego temat.

Dzięki, spróbuje zapisać się do niego. Wiesz ja wczoraj byłam u ginekolog, która miała bardzo dobre opinie, a była arogancka i od razu stwierdziła niepłodność i kazała iść do kliniki leczenia niepłodności, a jak usłyszała, że staram się o dziecko to się chamsko zaśmiała. Nie dała dojść do głosu i miałam wrażenie jakby była zadowolona z siebie, że mi tak dokopała. Wyszłam zapłakana z gabinetu. To co przeszłam u Pani doktor, to porażka. Czytałam o Dębskim opinie, ale nie zawsze opinie odzwierciedlają daną osobę. Sama się o tym przekonałam. Dzięki bardzo za podpowiedź. Jestem tak zdeterminowana, że szukam wszędzie rozwiązań i wierze, że znajdę i będzie ok. Zamierzam moją przypadłość skonsultować z doktorem Ledowiczem, bo moja siostra powiedziała, że doktor jest ok. Najgorsze jest to, że idzie się do lekarza i mówi, ze mówi że ma Pani to i to, a potem okazuje się co innego.

Dzięki, spróbuje zapisać się do niego. Wiesz ja wczoraj byłam u ginekolog, która miała bardzo dobre opinie, a była arogancka i od razu stwierdziła niepłodność i kazała iść do kliniki leczenia niepłodności, a jak usłyszała, że staram się o dziecko to się chamsko zaśmiała. Nie dała dojść do głosu i miałam wrażenie jakby była zadowolona z siebie, że mi tak dokopała. Wyszłam zapłakana z gabinetu. To co przeszłam u Pani doktor, to porażka. Czytałam o Dębskim opinie, ale nie zawsze opinie odzwierciedlają daną osobę. Sama się o tym przekonałam. Dzięki bardzo za podpowiedź. Jestem tak zdeterminowana, że szukam wszędzie rozwiązań i wierze, że znajdę i będzie ok. Zamierzam moją przypadłość skonsultować z doktorem Ledowiczem, bo moja siostra powiedziała, że doktor jest ok. Najgorsze jest to, że idzie się do lekarza i mówi, ze mówi że ma Pani to i to, a potem okazuje się co innego.
Dlatego idź do jego żony, on jest podobny. Potrafi nawet w trakcie wizyty wyjść z gabinetu do drugiego pokoju, pod tym względem to krytykują, a ja byłam na to gotowa bo mojej mamy koleżanka jest jego siostrą. Więc miałam info żebym odrazu się nie zrazila. A ta P. Marzena Dębska nie wiem czy czasem też na NFZ na Bielanach nie przyjmuje choć pewna nie jestem. Ja bym tej BABIE za swoją arogancję i podejście do pacjenta nawet złamanego grosza nie dała. Ponoc u młodych osób jest wskazany zabieg, a w razie nawrotow wtedy włączają leczenie hormonalne.

reklama
Dzieki,poszukam info i sprobuje sie zapisac,moze do jego zony.Ja bylam.w luxmedzie,bo mam tam.abonament wykupiony i zamierzam zlozyc na nia skarge.Gdybym miala placic za ta wizyte nie dostala by zlamanego grosza.Nie rozumiem jak kobieta moze potraktowac kobiete w ten sposob.Dobrze ,ze maz byl ze mna bo chyba nawet nie dalabym wrocic do domu ,bo caly czas plakalam .Normalnie wyczerpala mnie psychicznie.

Do góry