Lanvin
Fanka BB :)
Co? [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co? [emoji3]
Śluz był itd., a to.różnie, u mnie taki jak u marc wcześniej był w owu, ale wiadomo ze u każdego inaczej taa lna linii ale marc pisała, że dziś "inne" to mierzenie dlatego może być niżej trochę ale wszystko jedno czy po owu czy przed, ważne że działają i oby się tam dobrze zapłodniłoSpark ta linia sie wyznaczyla ale za malo wskaznikow jest a i tak juz praktycznie na lini lezy Bedziemy obstawiac haha
Marc dobrze ze zadzialalisciejak jutro podskoczy to moze wlasnie owu dzisiaj Zobaczymy
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko, że ja bezobjawowa i super się czuję, a szkoda mi rezygnować teraz ... jak tylko nie będę się czuła na siłach to biorę l4 póki co jutro zrobię sobie wolne na odpoczynekDbaj mamuśka o siebie. Nie udawaj twardej. Czasami trzeba iść na to zwolnienie.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co musialas czuć "rodzac" dziidziussia trzymaj się tam kochana!!!!@NeSSi matko jak ja się cieszę że w porządku u Ciebie!!
@leeleeth piękny dzidziuś odpoczywaj dużo i kontroluj.
Dziewczyny dbajcie o siebie!!
Dziewczyny tak hurtowo dziękuję za wsparcie naprawdę tylko to mi jest teraz potrzebne. Niestety to zostanie ze mną do końca życia, będzie zawsze jakaś pustka gorzej będzie bliżej terminu. A widok poronienia będzie mi się śnił do końca życia w najgorszych koszmarach. Teraz do póki się nie przebadam od stóp do głów nie będę się starac. Muszę zrobić badania wszystkie a przede wszystkim na konflikt. Badałam w lutym przeciwciał nie wykryto więc niemożliwe że to to. Już nie płacze całymi dniami ale mam momenty i zajadamy z mężem smutek na razie (lody, pizza, słodycze) na swój sposób mi to pomaga. Pomaga mi też to jak rozmawiam o czymś innym z rodziną albo rozmawiam o tym ale z osobami, które to przeżyły.
A o co chodzi? Bo chyba przeoczyłam... @oczekiwanie ?
Pomaga rozmowa ale z osobami które rozumieją i to przeżyły. Mam dość gadania że jesteśmy młodzi i zaraz znowu będziemy mieć dziecko. Ale to już nie będzie to... już nie będzie ten maluszek tak wyczekiwany pierwszy, który miał się urodzic w okolicach 26 września. Jeszcze wczoraj dostałam paczkę dla przyszłej mamy (tu w anglii się dostaje takie paczki z próbkami ulotkach zniżkami).M2b mam nadzieje ze w miare szybko dojdziecie do siebie..do porzadku dziennego choc wiem ze to ciezkoCzas..czas..czas..Wierze ze jeszze przytulisz swoje dzidziusia i wtedy caly ten koszmar wkoncu przestanie tak bolec jak teraz.Trzymajcie się i dobrze ze o tym rozmawiasz a nie dusisz w sobie.To duzo pomaga mimo wszystko:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom