gabrika
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to bardzo ładnie wyszło ^_^ tez nie mam pojęcia co w tamtym poście miało być @mififi napiszesz raz jeszcze?
Dajesz, nie będę sama spamować
Wiem
Wiem, zmierzyłam z ciekawości, żeby sprawdzić jaka jest różnica
Mi się wydaje że @mififi ma ostatnie dzień @ i że nie lubi zapewne słownik zmieniłAle to bardzo ładnie wyszło ^_^ tez nie mam pojęcia co w tamtym poście miało być @mififi napiszesz raz jeszcze?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wklejaj przed [emoji14]Nie No teraz nie bo dopiero 1 dzień za mną :-) dopiero zaczynam przygodę z temperatura :-) ale jak będę po owu to będę wklejać, a co
Witajcie nie miałam czasu aby pisać- remont widać koniec @ już poszła sobie mam nadzieję że ma długo. W środę wizyta u nowego gin mam nadzieję że się wreszcie coś ruszy[emoji173] ja już po pracy odpoczywam pisać winko z moim Ł;* szkoda ze działać nie możemy. Przesyłam Wam moje piękne ściany
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie robię testu...