reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin teeeestuj! :D :*
@1985natalia2 no przecież on remontu sam nie zrobi, pff :/ i jeszcze kasa ... no kur..300zl miesięcznie więcej będziemy płacić a sami na 3 pokojach, no sorry! Nie ma szans na mieszkanie tu, żadnych! Najwyżej sama z dzidziia tam pójdę :p
Ej wjedz mu na ambicje, ze taka Paraplu - jakby nie bylo, baba ;) robi remont a on, chlop woli z rodzicami mieszkac niz wyremontowac osobne mieszkanie.

Siwa, przykro mi [emoji27]
Carmen, clo na co pomaga?
Docia, ehh.. wredna @! [emoji53]
Lanvin, coś mi się wydaje, że czas na teścik [emoji16] wykres piękny [emoji6]
Zapomniałam!! Paraplu, pięknie ! Jak będę robić remont to chętnie cię zatrudnię! [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji5] chyba musze sie zastanowic czy sie nie przebranzowic [emoji23]

Boję się testować :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kurcze, wyglada obiecujaco [emoji33] ale nie nakrecam Cie, zebys potem nie ryczala jak ja kiedy sie nakrecilam a tu doopa. Niemniej, 3mam mocno kciuki! [emoji1377]

reklama
Witam sie z ranka, witam nowe staraczki a wszystkim listopadowym mamusia życzę spokojnych ciazowych miesiecy :-):-):-)
@Lanvin &&& trzymam za Ciebie kochana....
@Paraplu jestes jak ja :-) ja tez wręcz uwielbiam bawić sie w takie rzeczy .... sama sobie maluje pokoje ,kleje tapety itd ale nie dlatego ze nie ma kto mi to zrobic bo mąż ma firmę budowlaną tylko dlatego ze bardzo lubię :-D
To ktore kobitki tam jeszcze zostaly ze mną na ostatni cykl na 2017 rok ? :-):-)
U mnie się @@@@ juz sie kończy także KOCHANE działamy pełna parą
@marc mam takie juz przeczucie że Ty i dong zdziałacie cuda :-D :-D @StorAnia mam nadzieję że znowu nam tutaj nie zwatpisz kochana... pamiętaj co mi kiedys obiecalas :-) :-)
@siwa84 ,@bertha ,@queen_b
@Docia1975 ,@auslanderka, @Paraplu ?walczymy dalej kobitki :-) &&&& trzymam za owocne starania
Pozdrawiam i życzę każdej z osobna milej niedzielki

Ostatnia edycja:
Ej wjedz mu na ambicje, ze taka Paraplu - jakby nie bylo, baba ;) robi remont a on, chlop woli z rodzicami mieszkac niz wyremontowac osobne mieszkanie.

Dziekuje [emoji5] chyba musze sie zastanowic czy sie nie przebranzowic [emoji23]

Kurcze, wyglada obiecujaco [emoji33] ale nie nakrecam Cie, zebys potem nie ryczala jak ja kiedy sie nakrecilam a tu doopa. Niemniej, 3mam mocno kciuki! [emoji1377]

Paraplu on uważa, że po nocce odsypia a potem czasu brak... ale wjade wjade...
No i w tym miesiącu to ubezpieczenie auta, prenatalne, wizyta prywatna u gin, przeglądy i przerejestrowanie samochodu i nic nie zostało i mówi, że sobie nie poradzimy... no tylko kur.. to jeden miesiąc taki że wszysstko się zawaliło i z dod. Opłat wyszło 1500zl, na codzienn tego nie ma...ale on tego nie rozumie chyba

@Spark, nie wiem jakie macie opłaty, ale my w tej chwili płacimy koło 3000 zł i jakoś dajemy radę, a płacimy kredyt za mieszkanie i wynajem + opłaty :) jak przejdziemy na swoje to 1300 nam odejdzie, tak więc 300zl więcej to wcale nie jest taka różnica, a jaki komfort psychiczny...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Myślę że @Spark też tak myśli. A tekst napisała z ironią. Pewnie jej M takie argumenty podaje.[emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

Witam
Ja niedawno wstałam, wczoraj zamówiłam donga i testy owulacyjne, @ pomału się kończy i trzeba brać się do działania
A co do mojego M to mi się wydaje że ucieka w pracę bo już kolejny tydzień pracuje całe weekendy, już mnie to dobija

Lavin testuj, trzymam kciuki ✊✊✊

Paraplu on uważa, że po nocce odsypia a potem czasu brak... ale wjade wjade...
No i w tym miesiącu to ubezpieczenie auta, prenatalne, wizyta prywatna u gin, przeglądy i przerejestrowanie samochodu i nic nie zostało i mówi, że sobie nie poradzimy... no tylko kur.. to jeden miesiąc taki że wszysstko się zawaliło i z dod. Opłat wyszło 1500zl, na codzienn tego nie ma...ale on tego nie rozumie chyba

Bez przesadyzmu, ze czasu mu brak. Co on takiego ma do roboty, ze czasu po pracy niema? Zobacz, ze ja tez pracuje a sypialnie robie po pracy i w weekendy. A facetowi to by szybciej poszlo niz mi to ma wiecej sily i zazwyczaj wieksze pojecie o remontach niz ja. Ja musialam jeszcze poswiecic czas na grzebanie w necie zeby wiedziec co jak zrobic.

Witam sie z ranka, witam nowe staraczki a wszystkim listopadowym mamusia życzę spokojnych ciazowych miesiecy :-):-):-)
@Lanvin &&& trzymam za Ciebie kochana....
@Paraplu jestes jak ja :-) ja tez wręcz uwielbiam bawić sie w takie rzeczy .... sama sobie maluje pokoje ,kleje tapety itd ale nie dlatego ze nie ma kto mi to zrobic bo mąż ma firmę budowlaną tylko dlatego ze bardzo lubię :-D
To ktore kobitki tam jeszcze zostaly ze mną na ostatni cykl na 2017 rok ? :-):-)
U mnie się @@@@ juz sie kończy także KOCHANE działamy pełna parą
@marc mam takie juz przeczucie że Ty i dong zdziałacie cuda :-D :-D @StorAnia mam nadzieję że znowu nam tutaj nie zwatpisz kochana... pamiętaj co mi kiedys obiecalas :-) :-)
@siwa84 ,@bertha ,@queen_b
@Docia1975 ,@auslanderka, @Paraplu ?walczymy dalej kobitki :-) &&&& trzymam za owocne starania
Pozdrawiam i życzę każdej z osobna milej niedzielki

Ja czekam na wizytę 31 marca ;) idę po skierowania na kolejne sprawdzenie nasienia, powtórkę badań hormonalnych moich oraz może uda mi się już wydębić skierowanie do kliniki bo ja to sobie obliczyłam ze to w maju a nie czerwcu Brdzie 36cykl. Wiec niech nie marudzą rylko dają i ja już się tam w maju stawiam!!

@Paraplu zaczęłam dziś dietę z bebio. 10kg do utraty. Zobaczymy. Póki co miałam dwa smoothie na pierwsze i drugie śniadanie i marzy mi się jakaś czekolada [emoji23][emoji23][emoji23] ale staram się trzymać dzielnie !;-)

reklama
A co on taki do rodziców przywiązany?? Samodzielne trzy pokoje toż to marzenie!! Mój to by moment ekipę ogarnął. Poza tym macie czas macie gdzie mieszkać. Ciężko co jakiś czas coś pchnąć do przodu? Nie musicie na hura całego mieszkania remontować. Nie kumam tego chłopa. Mam nadzieję ze nie jest maminsynkiem bo będziesz miała ciężko to przeforsować.

Do góry