reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry dzisiaj ;p dziewczynki u mnie 7 dc w nocy o 1 zachciało mi się bzyku,bzyku i działalismy, ale miałam jeszcze ciut @, a w dzień już nie...więc teoretycznie liczyć dzisiaj jako @ jeszcze? Wiecie co po tym dongu już mam śluz .......matko medyna!! Boże mam nadzieję, że przy wiośnie w końcu się uda - coś czuję, że mogę być bliżej niż dalej :)
ok, ok śluz już nie raz miałam w 7 - 8 dc, ale teraz to i nawet cycki mnie po tym dongu bolą - ;p
ściągnęłam sobie 2 aplikację z ktorej dawno korzystałam z tym kotkiem takim :) i ona mi wylicza owu jakoś w 16 dc i tak w sumie kiedyś by się zgadzało....
Okres licz do żywej krwi. Jeśli jest brąz to jest brudzenie.

Dlatego staram się tym nie przejmować.. Tyle, że niektóre teksty otoczenia osłabiają. Szczególnie jak ktoś nie wie, że człowiek sie stara.. Typu: dlaczego Wy jeszcze nie macie dziecka, w tym wieku? Echhhhh
Nie masz wpływu...ja już nie jeden raz przepłakałam po tekstach kiedy ślub, kiedy dzieci...w końcu odpuscili i ja też wrzucilam na luz, bo prosić się nie będę. Ludzie myślą, że wszystko jest takie hop siup...

Dzień dobry dzisiaj ;p dziewczynki u mnie 7 dc w nocy o 1 zachciało mi się bzyku,bzyku i działalismy, ale miałam jeszcze ciut @, a w dzień już nie...więc teoretycznie liczyć dzisiaj jako @ jeszcze? Wiecie co po tym dongu już mam śluz .......matko medyna!! Boże mam nadzieję, że przy wiośnie w końcu się uda - coś czuję, że mogę być bliżej niż dalej :)
ok, ok śluz już nie raz miałam w 7 - 8 dc, ale teraz to i nawet cycki mnie po tym dongu bolą - ;p
ściągnęłam sobie 2 aplikację z ktorej dawno korzystałam z tym kotkiem takim :) i ona mi wylicza owu jakoś w 16 dc i tak w sumie kiedyś by się zgadzało....
Tą z kwiatkiem? :) widzisz, może dong działa cuda :) i od razu Twoje podejście jest inne :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja nie wiem czy ludzie takie teksty puszczają z troski czy złośliwie ale tak jednak jest ze są pewne normy społeczne i ludzie oczekują ze się w nie wpasujemy.

Dlatego staram się tym nie przejmować.. Tyle, że niektóre teksty otoczenia osłabiają. Szczególnie jak ktoś nie wie, że człowiek sie stara.. Typu: dlaczego Wy jeszcze nie macie dziecka, w tym wieku? Echhhhh

A ja zbyt ciekawskim zawsze odpowiadam z grubej rury, ze jedno nam juz zmarlo i staramy sie o kolejne. Zazwyczaj tak im sie glupio robi, ze juz nawet nie probuja pozniej zahaczac o ten temat.
Zreszta moze my jestesmy dziwni ale jakos nie mamy problemu z mowieniem o tym wszystkim jesli to jakos naturalnie wychodzi w rozmowie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie masz wpływu...ja już nie jeden raz przepłakałam po tekstach kiedy ślub, kiedy dzieci...w końcu odpuscili i ja też wrzucilam na luz, bo prosić się nie będę. Ludzie myślą, że wszystko jest takie hop siup...

Tą z kwiatkiem? :) widzisz, może dong działa cuda :) i od razu Twoje podejście jest inne :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

tak, tak :) tą z kwiatkiem :)
bo tą ovia nie ogarniam :)ona sama nie ustala owu..... a od jutra mierzonko temperaturki ;D

reklama
Do góry