reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
Okres licz do żywej krwi. Jeśli jest brąz to jest brudzenie.Dzień dobry dzisiaj ;p dziewczynki u mnie 7 dc w nocy o 1 zachciało mi się bzyku,bzyku i działalismy, ale miałam jeszcze ciut @, a w dzień już nie...więc teoretycznie liczyć dzisiaj jako @ jeszcze? Wiecie co po tym dongu już mam śluz .......matko medyna!! Boże mam nadzieję, że przy wiośnie w końcu się uda - coś czuję, że mogę być bliżej niż dalej
ok, ok śluz już nie raz miałam w 7 - 8 dc, ale teraz to i nawet cycki mnie po tym dongu bolą - ;p
ściągnęłam sobie 2 aplikację z ktorej dawno korzystałam z tym kotkiem takim i ona mi wylicza owu jakoś w 16 dc i tak w sumie kiedyś by się zgadzało....
Dzięki bo juz myślałam że może tu problemSłyszałam też takie opinie a nawet ze 1,5. Nie wiem skąd to skoro normy są wyższe. Generalnie tym się akurat nie martw bo masz ok.
marc
Okres licz do żywej krwi. Jeśli jest brąz to jest brudzenie.
W sumie było to tylko przy podcieraniu po bzykanku :-) różowy kolor... wiec mogę juz jakby dzisiaj nie liczyć tego prawda :-)?
Lanvin
Nie masz wpływu...ja już nie jeden raz przepłakałam po tekstach kiedy ślub, kiedy dzieci...w końcu odpuscili i ja też wrzucilam na luz, bo prosić się nie będę. Ludzie myślą, że wszystko jest takie hop siup...Dlatego staram się tym nie przejmować.. Tyle, że niektóre teksty otoczenia osłabiają. Szczególnie jak ktoś nie wie, że człowiek sie stara.. Typu: dlaczego Wy jeszcze nie macie dziecka, w tym wieku? Echhhhh
Tą z kwiatkiem? widzisz, może dong działa cuda i od razu Twoje podejście jest inneDzień dobry dzisiaj ;p dziewczynki u mnie 7 dc w nocy o 1 zachciało mi się bzyku,bzyku i działalismy, ale miałam jeszcze ciut @, a w dzień już nie...więc teoretycznie liczyć dzisiaj jako @ jeszcze? Wiecie co po tym dongu już mam śluz .......matko medyna!! Boże mam nadzieję, że przy wiośnie w końcu się uda - coś czuję, że mogę być bliżej niż dalej
ok, ok śluz już nie raz miałam w 7 - 8 dc, ale teraz to i nawet cycki mnie po tym dongu bolą - ;p
ściągnęłam sobie 2 aplikację z ktorej dawno korzystałam z tym kotkiem takim i ona mi wylicza owu jakoś w 16 dc i tak w sumie kiedyś by się zgadzało....
1985nelia2
Jest ok ale powtórz bo tak jak morfologia krwi pokazuje obraz z aktualnej doby tak poziom tsh pokazuje obraz z ok. z przed miesiąca. Myślę jednak ze nie tu jest problem.Dzięki bo juz myślałam że może tu problem
1985nelia2
Ja nie wiem czy ludzie takie teksty puszczają z troski czy złośliwie ale tak jednak jest ze są pewne normy społeczne i ludzie oczekują ze się w nie wpasujemy.
Paraplu
Dlatego staram się tym nie przejmować.. Tyle, że niektóre teksty otoczenia osłabiają. Szczególnie jak ktoś nie wie, że człowiek sie stara.. Typu: dlaczego Wy jeszcze nie macie dziecka, w tym wieku? Echhhhh
A ja zbyt ciekawskim zawsze odpowiadam z grubej rury, ze jedno nam juz zmarlo i staramy sie o kolejne. Zazwyczaj tak im sie glupio robi, ze juz nawet nie probuja pozniej zahaczac o ten temat.
Zreszta moze my jestesmy dziwni ale jakos nie mamy problemu z mowieniem o tym wszystkim jesli to jakos naturalnie wychodzi w rozmowie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
marc
Nie masz wpływu...ja już nie jeden raz przepłakałam po tekstach kiedy ślub, kiedy dzieci...w końcu odpuscili i ja też wrzucilam na luz, bo prosić się nie będę. Ludzie myślą, że wszystko jest takie hop siup...
Tą z kwiatkiem? widzisz, może dong działa cuda i od razu Twoje podejście jest inne
tak, tak tą z kwiatkiem
bo tą ovia nie ogarniam ona sama nie ustala owu..... a od jutra mierzonko temperaturki ;D
reklama
Lanvin
Fajna ta apka, ja jestem zadowolona choć mi owu wyznaczyła dzień wcześniej, niż rzeczywiście była.tak, tak tą z kwiatkiem
bo tą ovia nie ogarniam ona sama nie ustala owu..... a od jutra mierzonko temperaturki ;D