reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale szybuje wysoko [emoji297][emoji297][emoji297] moja temp jakby ją zamurowalo: 36,9 przez dwa tygodnie. Przestałam juz nawet mierzyć :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jeszcze parę dni i przestaje mierzyć. Jeszcze chwilę chcę zobaczyć na jakim poziomie się zatrzyma :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ajj, weź...bo ciągle sobie robię nadzieję... Jeśli jutro tempka nie spadnie, to kupię test. W 13 dpo po południu też coś powinno wyjść.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Mi też się wydaje że możesz mieć nadzieję :-) temperatury masz takie dość obiecujące

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a możecie mi coś więcej powiedzieć o fazie lutealnej? Zakładając, że owu była 14dc to do kiedy najpóźniej powinna się @ pojawić?
Ovia wylicza mi okres standardowo, ale to wychodziloby 3tyg po owu. Nie znam się na tym kompletnie, a nie chce testować przed terminem @

Dziewczyny, a możecie mi coś więcej powiedzieć o fazie lutealnej? Zakładając, że owu była 14dc to do kiedy najpóźniej powinna się @ pojawić?
Ovia wylicza mi okres standardowo, ale to wychodziloby 3tyg po owu. Nie znam się na tym kompletnie, a nie chce testować przed terminem @

Teoretycznie wg ideału po 2 tygodniach, czyli dokładnie 14 dniach.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]

Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]

Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To już z górki mamuśka :-), a z facetem to chyba nie ma na nich lekarstwa.

Ajj, weź...bo ciągle sobie robię nadzieję... Jeśli jutro tempka nie spadnie, to kupię test. W 13 dpo po południu też coś powinno wyjść.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Dobra nie robię juz nadzieji :)) za to trzymam kciuki :) [emoji110][emoji110][emoji110]

P.S. Mój ostatni cykl tez był słabo obstawiony, a jednak się udało :) nigdy nie wiesz... ;)

Z tego co się orientuje to prawidłowo @ powinna przyjść pi 14 - 21 dniach od owu. Dłuższa faza lutealna wymaga sprawdzenia przez lekarza.

Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]

Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]

Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ciesz się ze objawy juz minęły. Teraz pora cieszyć się ciąża. A jeśli chodzi o czucie... ja bardzo późno czułam ruchy i bardzo słabo. Okazało się że łożysko mam na przedniej ścianie i stąd słabsze odczucia. Będzie dobrze [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry