reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mierzyłam od 6dc, ale będę wcześniej gdzieś od 4-5 dc jak będą tylko plamienia :) Ty już zaczęłaś?

Poczekam do poniedziałku... Ta temperatura daje mi złudną nadzieję, pewnie jutro spadnie...to musiałoby być zarządzenie losu, że byłabym w ciąży z ostatnim seksem tydzień przed @ [emoji14]

Temperatura prawdę Ci powie :)

Przeziębiona nie jestem...może stres :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja zaszlam w ostatnie dwa dni okresu.

Wiadomo owu musiala byc po miesiaczce,ale plemnik tez musia dlugo przezyc bo poczela sie moja uparta corunia [emoji1][emoji1]
Zrobilam to 6 lat temu po slubie pamiętam [emoji1][emoji1]
28 lutego sex a 1 marca wylot na dlugi miesiac do polski bez meza !!!!!!
U mnie byl cud!!! I oprocz tego mialam obfity okres takze ten [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mierz temperature to raz a dwa moze bedziesz czula bole jajec [emoji1]

Po dongu na pewno bedziesz cos czula [emoji110]

Dokładnie ja jak zaczęłam mierzyć, to nagle wszystko stało się jasne! Objawy mi się zgadzały. Jajniki bolały dwa dni podczas owu, miałam test wodnisty i ciągnący śluz w okolicach 3 dni przy owu, później ból skutków na drugi dzień po owu. Wszystko ładnie widać:)

Ja zaszlam w ostatnie dwa dni okresu.

Wiadomo owu musiala byc po miesiaczce,ale plemnik tez musia dlugo przezyc bo poczela sie moja uparta corunia [emoji1][emoji1]
Zrobilam to 6 lat temu po slubie pamiętam [emoji1][emoji1]
28 lutego sex a 1 marca wylot na dlugi miesiac do polski bez meza !!!!!!
U mnie byl cud!!! I oprocz tego mialam obfity okres takze ten [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Niepokalane poczęcia [emoji14] mnie dzisiaj jiz drugi lub 3 dzień lewy jajnik ćmi. Ale sutki jak lekko po owu bolaly to w 8 dpo przestały i piersi nie bolą wcale, a zawsze były mega wrażliwe, nie mogłam ich dotknąć.

Antonia, ten z Allegro sikniesz sobie jutro albo pojutrze, whatever, teraz dajesz porządnego testa!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Właśnie, miejmy jasność! Matko, to już ponad 10 listopadowek wyjdzie :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

No widzisz! Kiedy miał dokładnie, jak długo?
U mnie badania były 4 tygodnie po 2-3 dniowej 38-39st gorączce i 8 tyg po gorączce i liczba była odpowiednio 9mln i 22mln, morfologia 5%.
Rok temu - bez gorączki - 90mln i 8%.
Takze gorączka mocno dziesiątkuje! Moze u was po prostu wiecej plemników wybiła!
Musicie powtórzyć badanie po 3 miesiącach od gorączki zeby poznać faktyczny stan. Takze głowa do góry.

Haha, No widzisz , biegiem po test!!