Antonia2016
Fanka BB :)
Został mi jeszcze jeden taki do du... muszę wykorzystać.Kup Ty jakies normalne testy
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Został mi jeszcze jeden taki do du... muszę wykorzystać.Kup Ty jakies normalne testy
Po co robisz lh??? Ja bym się nimi w ogóle nie sugerowala! Wcale nie są wiarygodnym wyznacznikiem ciąży. Ja miałam jeden test, który zrobiłam dla funu kilka dni przed @ i pokazał biel wizira, jakby był w ogóle nie używany. A te ciazowy w dniu @, już pokazał 2 kreski wiec sama widzisz...[emoji6]U mnie kreski ciążowe to chyba chciałyby wyglądać ale im się nie udaje
Lh mocniejsza niz hcg. Jutro jest termin@ do tego 10 marca - dzień mezczyzn. Oj chyba mąż będzie miał niespodziankę :-)
Temperatura dziś w górę dość mocno z 36.8 do 36.91.
To zaczynamy nowy cykl razem..
Ja castagnusa brałam cały cykl :-)Kochane wczoraj mialam owulke a biore Castagnusa i saw Palmetto.Bierze ktoras? Nie wiecie czy to do owulacji sie bierze czy caly cykl jak mozliwe jest zaplodnienie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie kreski ciążowe to chyba chciałyby wyglądać ale im się nie udaje
Lh mocniejsza niz hcg. Jutro jest termin@ do tego 10 marca - dzień mezczyzn. Oj chyba mąż będzie miał niespodziankę :-)
Kochana, właśnie to potwierdza fakt jak ważne jest wychowanie i podejście matki. Mój syn będzie znał konsekwencje swoich czynów, nie będę go wiecznie wyręczać, jakieś obowiązki musi mieć od małego, inaczej kiedyś żona będzie się męczyć i ja będę winna...Dwa testy negatywne... co prawda robione w zeszły weekend, ale nie wierzę w ten cud
Najgorsze, że faceci przez swoją głupotę nie potrafią i nie chcą się porozumieć. Oni uważają, że to my zawsze powinnyśmy się dopasować. Tak w ich mniemaniu wygląda kompromis.
A tak nawiasem, to po pierwszym ostrym zapiciu mojego byłego męża, zresztą zaraz po ślubie, po kilku dniach odnalazł się w swoim rodzinnymi domu. Gdy po niego pojechałam moja teściowa nie wiedziała czemu jestem taka wkurwio...a, przecież facet ma to w naturze, żeby pił, bił i się kurw...ł... Myślałam, że padnę po tym tekście, bo wtedy mój tylko pił jednym słowem, szczęściara ze mnie taka mała dygresja
Głowa do góry, dasz radę! Pamiętaj, że Ty i Twoje dziecko jesteście najważniejsi!
Masz tylko jedno życie i nie warto poświęcić jego dla kogoś kto nie jest tego wart odrobina zdrowego egoizmu jest niezbędna
Nie podoba mi się ta Twoja @...zmienię termin. Oby 6 był udany :*Hej
@Spark @Lanvin Ach Ci faceci..... Życzę abyście doszły do porozumienia ze swoimi połówkami. Może to chwilowy kryzys. Przesilenie wiosenne itd [emoji14] Mój też od paru dni chodzi naburmuszony i się o wszystko wścieka. Tak jakbym ja mu coś złego zrobiła Trochę się uśmiechnął jak złożyłam mu dziś życzenia wraz z jego ulubioną czekoladą z okazji dnia mężczyzny
@kotek87 Przykro mi a tak się fajnie zapowiadało to zaczynamy razem nowy cykl
@Lanvin wydaję mi się że u Ciebie coś jest na rzeczy Temperatura wysoko, mdłości ...no no no A dziś jak temperatura? Proszę o zmianę w tabelce 6 cs następna @ 15.04 .
U mnie właśnie dziś się @ rozkręciła cykl trwał 46 dni !! wykończą mnie te cykle [emoji14] Przypomnijcie dziewczyny Donga bierzemy od już małego krwawienia do owulacji, rano i wieczorem po jednej tabletce? Dobrze pamiętam?
U nas dziś ponury dzień Pada i zimno brrrr..... Gdzie ta wiosna !!??
Mimo wszystko dziś jest piąteczek i życzę dziewczyny miłego dnia
Kochana, ja na Twoim miejscu nie robilabym lh, te testy z allegro są lipne. Kup sobie jakiś normalny test i na pewno coś wyjdzie jak ma wyjśćU mnie kreski ciążowe to chyba chciałyby wyglądać ale im się nie udaje
Ja nie obchodze, zawsze mu coś na dzień chłopaka daję, to bez przesady żeby miał święto dwa razy w rokuO kurka jeszcze dzień chłopa..muszę iść mu coś kupić bo jak wypatrzy na jakimś Facebooku ze to dziś to mi zaraz da..haha