reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie kreski ciążowe to chyba chciałyby wyglądać ale im się nie udaje ;)
1489127613-aaaaaa.jpeg

Lh mocniejsza niz hcg. Jutro jest termin@ do tego 10 marca - dzień mezczyzn. Oj chyba mąż będzie miał niespodziankę :-)
Temperatura dziś w górę dość mocno z 36.8 do 36.91.
1489127717-aaaaaa.png

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Po co robisz lh??? Ja bym się nimi w ogóle nie sugerowala! Wcale nie są wiarygodnym wyznacznikiem ciąży. Ja miałam jeden test, który zrobiłam dla funu kilka dni przed @ i pokazał biel wizira, jakby był w ogóle nie używany. A te ciazowy w dniu @, już pokazał 2 kreski :) wiec sama widzisz...[emoji6]

Może kup po prostu jakieś lepsze testy ciążowe?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane wczoraj mialam owulke a biore Castagnusa i saw Palmetto.Bierze ktoras? Nie wiecie czy to do owulacji sie bierze czy caly cykl jak mozliwe jest zaplodnienie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1489127613-aaaaaa.jpeg

Lh mocniejsza niz hcg. Jutro jest termin@ do tego 10 marca - dzień mezczyzn. Oj chyba mąż będzie miał niespodziankę :-)
1489127717-aaaaaa.png

Teraz już gratuluje :) zostało mi mnóstwo testów owu i dziś z ciekawości sinknelam :D kreski LH pojawił się natychmiast :D szybciej, niż kontrolna. I była dwa razy grubsza, niż kontrolna :)
Super prezent na dzień mężczyzn :)

m3sxs65g2rqndmds.png

Synek [emoji170] 2014

Dwa testy negatywne... co prawda robione w zeszły weekend, ale nie wierzę w ten cud ;)

Najgorsze, że faceci przez swoją głupotę nie potrafią i nie chcą się porozumieć. Oni uważają, że to my zawsze powinnyśmy się dopasować. Tak w ich mniemaniu wygląda kompromis.
A tak nawiasem, to po pierwszym ostrym zapiciu mojego byłego męża, zresztą zaraz po ślubie, po kilku dniach odnalazł się w swoim rodzinnymi domu. Gdy po niego pojechałam moja teściowa nie wiedziała czemu jestem taka wkurwio...a, przecież facet ma to w naturze, żeby pił, bił i się kurw...ł... Myślałam, że padnę po tym tekście, bo wtedy mój tylko pił :D jednym słowem, szczęściara ze mnie ;) taka mała dygresja ;)
Głowa do góry, dasz radę! Pamiętaj, że Ty i Twoje dziecko jesteście najważniejsi!
Masz tylko jedno życie i nie warto poświęcić jego dla kogoś kto nie jest tego wart :) odrobina zdrowego egoizmu jest niezbędna ;)
Kochana, właśnie to potwierdza fakt jak ważne jest wychowanie i podejście matki. Mój syn będzie znał konsekwencje swoich czynów, nie będę go wiecznie wyręczać, jakieś obowiązki musi mieć od małego, inaczej kiedyś żona będzie się męczyć i ja będę winna...

Hej :)

@Spark @Lanvin Ach Ci faceci..... Życzę abyście doszły do porozumienia ze swoimi połówkami. Może to chwilowy kryzys. Przesilenie wiosenne itd [emoji14] Mój też od paru dni chodzi naburmuszony i się o wszystko wścieka. Tak jakbym ja mu coś złego zrobiła :) Trochę się uśmiechnął jak złożyłam mu dziś życzenia wraz z jego ulubioną czekoladą z okazji dnia mężczyzny :p:p

@kotek87 Przykro mi :( a tak się fajnie zapowiadało :( to zaczynamy razem nowy cykl :)

@Lanvin wydaję mi się że u Ciebie coś jest na rzeczy:p Temperatura wysoko, mdłości ...no no no :) A dziś jak temperatura? Proszę o zmianę w tabelce 6 cs następna @ 15.04 .

U mnie właśnie dziś się @ rozkręciła :( cykl trwał 46 dni !! wykończą mnie te cykle [emoji14] Przypomnijcie dziewczyny Donga bierzemy od już małego krwawienia do owulacji, rano i wieczorem po jednej tabletce? Dobrze pamiętam?

U nas dziś ponury dzień:( Pada i zimno brrrr..... Gdzie ta wiosna !!??
Mimo wszystko dziś jest piąteczek i życzę dziewczyny miłego dnia :)
Nie podoba mi się ta Twoja @...zmienię termin. Oby 6 był udany :*

1489127613-aaaaaa.jpeg

1489127717-aaaaaa.png

Kochana, ja na Twoim miejscu nie robilabym lh, te testy z allegro są lipne. Kup sobie jakiś normalny test i na pewno coś wyjdzie jak ma wyjść :)

O kurka jeszcze dzień chłopa..muszę iść mu coś kupić bo jak wypatrzy na jakimś Facebooku ze to dziś to mi zaraz da..haha
Ja nie obchodze, zawsze mu coś na dzień chłopaka daję, to bez przesady żeby miał święto dwa razy w roku ;)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry