reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
W nocy śniło się mojemu narzeczonemu, że urodziłam :) to może być znak! Jutro lub pojutrze ma być @. Jak nie będzie do piątku, to w weekend test.
To kciuki mocno zacisniete.
Mnie dzisiaj muli chyba macica :p. Znowu się pewnie nakrecam i wsluchuje za mocno. mam nadzieję, że to nie będzie jakaś jelitowka :-S
Dziewczyny trochę wariuję:oo: Okresu jak nie ma tak nie ma... a już myślałam, że będzie wczoraj... śluz mleczny duże ilości. Szyjka macicy w dotyku jak kauczuk, wygląda że zamknięta. Kłucie jajnika dalej po poprawej stronie, późnym wieczorem miałam jeszcze chwilowy "napad" tego kłucia po czym przestało. Straszne wzdęcia, wszystko mi się wywraca, w okolicach macicy dalej dziwne bąbelki. W nocy wstawałam jeszcze dwa razy sikać. Czuję się zmęczona, ale nie wiem czy nie zwalić tego na stres. Możliwe, żeby test był jednak robiony za szybko ? Albo po prostu jeszcze nie wykrył? Może gdybym miała inne doświadczenia z odstawianiem tabletek, nieregularne cykle itd nie panikowałabym, ale jestem bardzo podenerwowana:-( :( Myślicie, żeby spróbować iść na betę czy jeszcze się wstrzymać parę dni ?
Mnie by beta korcila :-)
Zobacz załącznik 797944

Nie wiem, czy zauważyłyście, ale tabelka nam się zmniejsza :) W tabelce jest jeszcze caltha, bo zrobiłam zanim napisała teraz o dwóch kreskach :)

Mnie wogole nie ma w tabelce

Nie dość, żeby było mało to znowu @ mi sie zatrzymała .... 3dc i znów prawie nic...2 miesiące temu tak miałam i po 2 dniach wolnych wróciła na 1-2 dni i to był koniec...
Serio mam chyba zaburzenia
Zrób wszystkie badania, może czegoś jest za dużo albo za mało.

reklama
Do góry