Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Ci powiem, że w pierwszej ciąży tego nie doświadczyłam ...a teraz nagminnie Boli jak diabli, to wiązadła macicy Najlepiej do kichnięcia kucnąćBoże @NeSSi właśnie poczułam to, o czym kiedyś mi pisałaś, kichnełam i... myślałam, że przy okazji będę musiała skorzystać z ubikacji... jaki pieprzony ból.
Dziewczyny chwalą sobie doz lub te z rossmanaWłaśnie ja też odkąd zaczęłam miesiączkować zawsze jak w zegarku, nawet tabsy wcześniej nie były w stanie namieszać, dlatego dzisiaj jestem już lekko nerwowa (ahh te przyzwyczajenia...). Poczekam do końca tygodnia. Jak okres się nie pojawi, zrobię jeszcze raz test. Swoją drogą polecacie jakieś testy? Kupiłam same Pink testy, takie dała Pani w aptece i nie wiem czy są czułe, jednemu się nawet barwnik rozlał po płytce..
Ja Ci powiem, że w pierwszej ciąży tego nie doświadczyłam ...a teraz nagminnie Boli jak diabli, to wiązadła macicy Najlepiej do kichnięcia kucnąć
To nie sa zwidy po cichu gratulujeDziewczyny nie wierzę! aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....
Tez tak mialam za pierwszym razem.. Testu nie umialam w reku utrzymac, taki byl ciezki, lzy strumieniami lecialy.... Maz nie wiedzial co mi sie stalo...Aż się poplakalam i nadal cała się trzese... jestem przeszczesliwa ❤❤❤
Dziewczyny nie wierzę! aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....
Test 1 dzień przed miesiączka!
Dziewczyny nie wierzę! aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....
Test 1 dzień przed miesiączka!