reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jutro rano wylatuje. Miałam jechać do siebie do szpitala bo jak to w małej miejscowości każdy każdego zna (dlatego kupiłam luteinę bez recepty a mama w poniedziałek zaniesie receptę ) ale stwierdziłam ze jak po Luteinie nie przyjdzie @ tzn ze czas iść do lekarza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
20170304_104541.jpg 20170304_104441.jpg

Załączniki

• 20170304_104541.jpg
    20170304_104541.jpg
    485,6 KB · Wyświetleń: 316
  • 20170304_104441.jpg
    20170304_104441.jpg
    469,6 KB · Wyświetleń: 306
Ale nie lubię tej nerwowki, czy przyjdzie @ . z reguły przychodzi jak ide siku, dziś mapm wrażenie że byłam w toalecie ze 100 razy. A humorek taki, że lepiej nie podchodz:/

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Sama zamierzasz wywoływać @? Kurcze, nie wiem , może ja też powinnam... napisze maila do ginekologa...

Kiedyś tak miałam ze spóźniał mi się okres jak była młodsza i poszłam do mojej gin i dała mi luteinę właśnie aby wywołać @ powiedziała ze jak jest ciąża to pomoże a jak nie ma to @ przyjdzie. Wiec idę za jej rada ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry