reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy, HAPPY BIRTHDAY[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
Pożegnaj sie z @ czule bo czuje, ze długo jej nie zobaczysz[emoji6] w kazdym razie, życzę ci tego z całego serca[emoji182][emoji255][emoji324][emoji320][emoji877][emoji323]

Queen b, ja jednego jestem pewna. Bieli wizira to ja tu NIE WIDZĘ!!! Jest cien, Boszzz tak mocno trzymam kciuki za ciebie, ze nie masz pojecia[emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Bede czekać do późnej nocy na rezultaty porannych sikow wiec nie wstawaj zbyt pozno proszę [emoji23][emoji85]

Shaggy, piekna betka[emoji7]

Marc, poka No ten cien tutaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@shaggy super beta! :)
@Moniczka25. Jak wzięłam pierwsza tabletkę zapchaly mi się drogi oddechowe i zaczęła mega boleć głowa. Przy większym wysiłku lub gdy się schylalam kręcilo mi się w głowie a innego razu prawie zemdlalam. :p Pociesze Cie ze wcale nie musisz tak mieć, a po dłuższym czasie brania tabletek organizm sie przyzwyczaja.

Dziękuje, chyba dobrze. Dziś już nie powtarzałam bety. Zobaczyłam, ze prawidłowo przyrasta i będę spokojnie czekać do 13.03 (mam wtedy wizytę).
Właśnie sobie poleguje i najchętniej poszłabym spac :)
Dziś zaczęłam 5 tc :)

@marc
@Queen
Czekamy na Wasze poranne teściory :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
a kiedy miałaś ost @ ? na kiedy termin wychodzi?

@shaggy super beta! :)
@Moniczka25. Jak wzięłam pierwsza tabletkę zapchaly mi się drogi oddechowe i zaczęła mega boleć głowa. Przy większym wysiłku lub gdy się schylalam kręcilo mi się w głowie a innego razu prawie zemdlalam. :p Pociesze Cie ze wcale nie musisz tak mieć, a po dłuższym czasie brania tabletek organizm sie przyzwyczaja.
Ja zaczynałam brać od połówki i to na leżaco kazali brać i czekać 30 min po polknięciu. A tak to źle nie wspominam:)

Hej kobietki, witam po przerwie. Była potrzebna żeby wszystko przemyśleć i poukładać. Od dzisiaj oficjalnie wracamy do staranek. Jestem po wizycie u gina. Podczas histero usunęli polip, Dzisiaj na USG pęcherzyk miał 21mm , endo 12mm , mamy działać cały weekend. A i wyniki TSH spadły na 2,5. Ale z nimi też ferrytyna poniżej dolnej normy. Zaczynam nadrabianie. Mam nadzieje, że posypało się duuużo podwójnych kreseczek.

Dzięki kochana ! Ale dla mnie to tylko jakaś wada testu [emoji23][emoji23] także tego ... ;-) ale żebyście mnie nie zabiły byłam w rossmanie i proszę
1737044cc9496d1ed9f1a1f21593522c.jpg

Także zobaczę jutro rano jak się @ nie pojawi. Co prawda nigdy mi się dłużej niż 2dni nie spóźniała ... wiec dziwne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i pięknie!!!! Taka postawa mi sie podoba! :D kciuki!!!!

Piękna!!
Wątpię :-) zrobiłam test oczywiście czułości 25 lub więcej tak na nim pisało i co.... tylko lichy cień :-D
Także chyba jestem na coś chora, ze wychodzą ciebie i to jeszcze w negatywie widoczne lepiej Hehehehe :-) także dziewczyny JESTEM PECHOWA :-) tak samo jak moj jutrzejszy egzamin :-)
Pokazuj nam testa!

Hej kobietki, witam po przerwie. Była potrzebna żeby wszystko przemyśleć i poukładać. Od dzisiaj oficjalnie wracamy do staranek. Jestem po wizycie u gina. Podczas histero usunęli polip, Dzisiaj na USG pęcherzyk miał 21mm , endo 12mm , mamy działać cały weekend. A i wyniki TSH spadły na 2,5. Ale z nimi też ferrytyna poniżej dolnej normy. Zaczynam nadrabianie. Mam nadzieje, że posypało się duuużo podwójnych kreseczek.
Hejka!! Fajnie ze jesteś :) mamy pełno listopadowek!! :)

Windy, serdeczne życzenia!! Spełnienia tego najważniejszego marzenia!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny ja mam taką schize przed tymi tabletkami ze nawet sobie nie wyobrazacie haha porażka. Dzis nie wezme bo jutro mam jechać. Nie bede ryzykowac. Jutro wezme 1/4.

reklama
Do góry