reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ej, a ja??? :)
Dobra, a teraz posmęcę ;) jeśli u mnie to był cykl bezowulacyjny to okres może się spóźnić, albo nie przyjść w ogóle??
Bo wczoraj lub dziś powinna @ przyjść, a ni ma ;)

Sorry dziewczyny [emoji182] po prostu ciężko mi spamiętać kto jeszcze walczy już od paru lat. Ehh .. No w każdym razie Storania u mnie tez @powinna być dwa dni temu i ni ma. Ale jak pisałam pojęcia nie mam kiedy była owu. Wiec cierpliwie czekam. Jak się do soboty nie pojawi to ponieważ będę w pl pójdę do rossmana po te wasze magiczne testy facelle czy jak to się tam zwie albo zrobię betę. Ale z moim szczęściem @ przyjdzie jutro jak będę lecieć do pl [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@NeSSi ty lepiej nic nie wysyłaj, bo mnie mój kurdupel za drzwi wystawi [emoji23] ja też pierwsze słyszę, nie wiem co mu sie w tym blond czambule urodziło, ale skoro chodzi o tatara to zawsze jestem na tak [emoji1] kurde, coś długo do tej wizyty... Wcale ci się nir dziwię, też by mi biło na głowę... Używasz tego detektora, wszystko ok? Ech kurde, powiem ci że zanim trafiłam na forum to sobie sprawy nie zdawałam ile się kobiety pod górkę nachodzą... Na razie jeszcze nie świruje, ale koniec z działaniem na własną rękę, mam od dzisiaj pakiet w Lux medzie, niech mnie przetrzepią, wymacaja, wyślą na kłucie i może coś się wyjaśni [emoji1]

EDIT a urodziny 26 [emoji16]

@StorAnia [emoji11] [emoji11] kiedy idziesz na badania, chyba że pisałaś a ja przegapilam w ferworze pozytywów [emoji1]

@Emsi* ja też widzę cień jakiś... Kurde, na cudzych widzę a u siebie dojrzeć nie mogę [emoji23]

@NeSSi ty lepiej nic nie wysyłaj, bo mnie mój kurdupel za drzwi wystawi [emoji23] ja też pierwsze słyszę, nie wiem co mu sie w tym blond czambule urodziło, ale skoro chodzi o tatara to zawsze jestem na tak [emoji1] kurde, coś długo do tej wizyty... Wcale ci się nir dziwię, też by mi biło na głowę... Używasz tego detektora, wszystko ok? Ech kurde, powiem ci że zanim trafiłam na forum to sobie sprawy nie zdawałam ile się kobiety pod górkę nachodzą... Na razie jeszcze nie świruje, ale koniec z działaniem na własną rękę, mam od dzisiaj pakiet w Lux medzie, niech mnie przetrzepią, wymacaja, wyślą na kłucie i może coś się wyjaśni [emoji1]

@StorAnia [emoji11] [emoji11] kiedy idziesz na badania, chyba że pisałaś a ja przegapilam w ferworze pozytywów [emoji1]

@Emsi* ja też widzę cień jakiś... Kurde, na cudzych widzę a u siebie dojrzeć nie mogę [emoji23]
Na które kochanie? Bo z hsg muszę poczekać do @ a tej ni ma :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane moje wiedzialam, ze to był zły pomysł ... miałam testować w piątek. Zła jestem na siebie bo znów nie potrafiłam wytrzymać [emoji58]
Dziś dopiero 10dpo mniej więcej szacuje, bo nawet nie wiem kiedy była owu :/ zobaczcie same ... Zobacz załącznik 797264

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A czy tu nie ma przypadkiem cienia? :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na które kochanie? Bo z hsg muszę poczekać do @ a tej ni ma :(
Ło matko, no tak,.. Kurde, głupio tu @ życzyć, no ale mam nadzieję ze sie w końcu wychyli z krzaków [emoji1]
Ja też czekam na @ z utęsknieniem[emoji23] a ona nie chce przyjść. Chciałabym, żeby przyszła już jutro.
Kuźwa, tak to właśnie jest, jak potrzeba to jej nie ma [emoji1]

reklama
Hej dziewczyny jakiś czas temu tu się odezwalam i o mój Boże ile żeście naskrobaly:) z mężem staramy się kolejny cykl, był bardzo intensywny:oops: dzisiaj jest 21 dc a ja już bym chciała wiedzieć czy mi się uda czy nie:sorry:już glupia nawet test zrobilam:eek:

Do góry