Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jesli to barwnik bo czym dluzej tym mocniejPyzytywy jak nic!!!!
Tłusta krecha jak nic ! GratkiA jesli to barwnik bo czym dluzej tym mocniej
Wg Ovufrend jest 10 dpo ale ja mysle ze 11 dpo nie wiem czy to barwnik wyszedl czy to moze cos sie dzieje test 10 a okres w srode. Co myslicie?
A moze jednak sprobuj bo kazda ma inaczej. Mnie caly czas ciagnie brzuch jak na @Ovufriend wyznaczył mi @ na jutro.
Wydaje mi się, że test nie ma sensu.... nie mam kompletnie ani jednego objawu, który wskazywałby na to, że się udało :/ temperatura owszem nadal wyższa, ale zrzucam to na barki przeziębienia, które wczoraj się przyplątał. Natomiast dzisiaj włączył mi się PMS, więc tylko czekam, aż @ nadejdzie... No i nie mam w domu ani jednego testu ^_^ Ale dziękuję, że pytasz :*
Teraz robilam i wyszlo. Z tym ze trzymalam mocz bo mi sie siku chcialo i pomyslalam ze co mi szkodziNo jak to co? Pozytywny Gratuluję!!! Robiłaś rano, czy popołudniu?
Dwie krechy jak w mordę strzeliłi to bez wpatrywania i bez okularów. Super
Na poczatku bylo bladziudko ale za chwile juz mocniejDwie krechy jak w mordę strzeliłi to bez wpatrywania i bez okularów. Super