reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana,przepraszam ale muszę to napisać. Podziwiam Cię za Twój optymizm i siłę. Nie wiem skąd to masz, ale proszę daj trochę ;) pozdrawiam serdecznie i powodzenia. Myślę, że Twój aniołek już tam na górze dał cynk, że następny ma się szykować i schodzić tu do Ciebie !!! :)
Wiesz co tyle siły daje mi mój facet gdyby nie on to plakalabym całymi dniami [emoji24] a tak mam siłę dla kogo walczyć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@auslanderka wow ale numer... :szok: życzę Ci żeby to była ciąża :* na początku tak sobie pomyślałam "jak to możliwe, może test jakiś wadliwy", ale widzę, że na innych też ładne mocne krechy. :) Współczuję Ci tego czekania do jutra na wyniki ja bym chyba jajko zniosła :p

A ja wczoraj myślałam że padne ze śmiechu bo pokazałam mojemu Ł 2 testy owu takie jeszcze bladziochy i on taki uśmiech od ucha do ucha i mówi "ale druga kreska jest to znaczy że można się starać...." haha :D

Witam Was.....
Dziewczyny narazie musze zrobic sobie przerwe bo starania moge zaczac nie wczesniej niz po 2 okresach.
W dniu wczorajszym zostalam wyczyszczona :(.
Moj kochany skarb juz jest aniolkiem.:(
Kochana bardzo tobie współczuję trzymaj się nasze aniołki będą czuwać nad nami[emoji72]

@pyzunia86 niech Twoje Aniołki czuwają nad Toba [*] dużo zdrówka i szybkiego dojścia do siebie życzę. :*

@mfifi04 Tobie też życzę dużo siły i powrotu do staranek. :* wiem że to straszne przechodzić przez takie coś, ale każdej której się to przytrafiło musi to przejść na swój sposób żeby później się podnieść i wygrać ta walkę. :*

Pyzunia, trzymaj się i wracaj do nas jak będziesz już na siłach !!
Lanvin, a jak to jest.. trzeba przespać cała noc? Ja nie przesypiam odkąd Kuba się urodził i moj organizm chyba jest przyzwyczajony to tego.. mały mnie woła w nocy nie raz.. on ma AZS i teraz znów nasilenie swędzenia i ja go w nocy potrafię 3-4 razy smarować i śpię dalej.. a mimo wszystko temperaturę mierze [emoji12]
U mnie spadek z 37,18 na 37,6 także okres w sobotę lub w niedziele [emoji30]
Auslanderka, ale krechy!! Trzymam kciuki za betę [emoji110]️ chyba cuda się zdarzają [emoji6]
Kotek, a Ty temp mierzysz na dole?
Karotka, testuj [emoji16] trzymam kciuki !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak na dole od zawsze :)

Możliwe jest chyba wszystko.... ja wtedy brałam pyralginę i ona mi wszystko schrzaniła ..
Teraz to nawet śluzu na zewnątrz nie nam w tym miesiacu :p
Mam to samo, wczoraj coś wkładki mi się skończyły, to zauważyłam, że coś tam się pojawiło.

Hmmm... ciekawe. Może spróbuj wpisać te wyniki temperatur do ovufriend? Zobaczymy co pokaże!

Owu, moim zdaniem, nie było jeszcze.

Testuj :)

@pyzunia86 strasznie mi przykro... Trzymaj się dzielnie!
Kochana, wpisuję i nic z tego nie wynika...

Pyzunia, trzymaj się i wracaj do nas jak będziesz już na siłach !!
Lanvin, a jak to jest.. trzeba przespać cała noc? Ja nie przesypiam odkąd Kuba się urodził i moj organizm chyba jest przyzwyczajony to tego.. mały mnie woła w nocy nie raz.. on ma AZS i teraz znów nasilenie swędzenia i ja go w nocy potrafię 3-4 razy smarować i śpię dalej.. a mimo wszystko temperaturę mierze [emoji12]
U mnie spadek z 37,18 na 37,06 także okres w sobotę lub w niedziele [emoji30]
Auslanderka, ale krechy!! Trzymam kciuki za betę [emoji110]️ chyba cuda się zdarzają [emoji6]
Kotek, a Ty temp mierzysz na dole?
Karotka, testuj [emoji16] trzymam kciuki !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niby powinno się mierzyć po 3 godzinach snu lub spoczynku, ja w większość nocy się budzę, także to nierealne, żebym całą noc przespala do rana. Może dziewczyny, które dłużej mierzą będą wiedziały coś na ten temat :)

Twój spadek nie jest duży, może jednak się utrzyma, nie zapeszaj :)

Tak tak wieczorkiem :-) Dziękuje Kochana :-) będę Was podglądać oczywiście :p
Udanego wyjazdu :*

Wiesz co tyle siły daje mi mój facet gdyby nie on to plakalabym całymi dniami [emoji24] a tak mam siłę dla kogo walczyć

Bardzo dobrze, że masz w nim takie oparcie :) kochana, jesteś jeszcze młoda, znajdziesz w ciążę już niedługo :*

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Witam Was.....
Dziewczyny narazie musze zrobic sobie przerwe bo starania moge zaczac nie wczesniej niz po 2 okresach.
W dniu wczorajszym zostalam wyczyszczona :(.
Moj kochany skarb juz jest aniolkiem.:(
Strasznie Ci współczuję :(...dużo siły życzę i szczęscia w staraniach! Oby jak najszybciej los Ci to wynagrodził ...

Do góry