A
auslanderka
Gość
Kotek tulę[emoji20]. Ale głowa do góry i zbieraj siły na nową bitwę. Bitwę można przegrać, ale swoją wojnę z @ każda z nas w końcu wygra[emoji12] [emoji106] .Przyszla @ planowo jak w zegarku . Temp 36,47
Spark!! Przywołuję Cię do porządku[emoji4] nie wyszukuj problemów tam gdzie ich nie ma. Ciesz się swoim stanem i rozsyłaj nam tu tak potrzebne fluidki[emoji4] .Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończy chce mi się wyć
A do pracy musisz chodzić? Nie możesz się " też rozchorować"?[emoji40]uważaj na siebie!