reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie odzywam się bo jskis straciłam nadzieję ba ciążę i pewnie ren cykl znowu będzie nieudany więc czekam na @ehh

reklama
A mi właśnie odebrało mowę... Mówię do B ze głodna jestem i że jak na okres gastro. No ale mówię że niemożliwe, bo za wcześnie.... A ten do mnie ze przecież ja płodne mam! " obstawiam wczoraj i dzisiaj najbardziej, tak wynika z moich obliczeń" [emoji23] [emoji23] nosz kur...wie lepiej ode mnie, menda jedna [emoji23] albo podejrzal gdzieś, ja nie wiem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A mi właśnie odebrało mowę... Mówię do B ze głodna jestem i że jak na okres gastro. No ale mówię że niemożliwe, bo za wcześnie.... A ten do mnie ze przecież ja płodne mam! " obstawiam wczoraj i dzisiaj najbardziej, tak wynika z moich obliczeń" [emoji23] [emoji23] nosz kur...wie lepiej ode mnie, menda jedna [emoji23] albo podejrzal gdzieś, ja nie wiem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha, moj tez wie kiedy mam, kojarzy po prostu jak dawno temu mialam okres.

@bertha
Primo, lubie takie robótki remonntowe, za to jak myśle o gotowniu to stwierdzam, że pizza do końca życia na obiad jest całkiem niezłym pomysłem [emoji23]

Secundo, moj K to typ filozofa i już widze jak się zbiera do roboty. Najpierw by musiał przemyśleć strategie, w między czasie podumać o definicji remontu, potem zadać pierdyliard pytań dotyczacych problemów jakie moga wyjść w trakcie (włącznie z atakiem kosmitów w trakcie kładzenia gładzi i naszych szansach obrony mając akurat w ręce kielnię), potem spędziłby ogladając WSZYSTKIE dostepne online tutoriale pod tytulem "Jak położyć gładź?" w między czasie wpadając w coraz wiekszą depresje z powodu niepewności jakiej giętkości szapchelkę wybrać. Potem zacząłby szukać filmiki o crash testach szpachelek...
Zanim wziąłby się to faktycznej pracy to wylądowałabym w prychiatryku z ciężkim załamaniem nerwowym [emoji23]

Jesssuuu 50 stron do nadrobienia mam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] idem czytac.

66,8kg ---> 59,8 ---> 52kg

To spojrzcie że podstawowa to 36.4 taka ,,wejsciowa,, w cykl. A zakonczona właśnie o 0.5 więcej bo 36.9 w dniu testu. I wedlug teorii ma byc min 0.2 wieksza utrzymujaca się

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podstawowa tak,, chodziło, czy po temp. Już tej wyższej po owu mi skoczyla... bo od podstawowej to zawsze po owu maam o wiele wyzsza

Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończy :( chce mi się wyć

Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończy :( chce mi się wyć

Spark, a dlaczego was straszy? Mieliście umowę i zerwaliście przed terminem? Czy jak to wyglądało?
Hm... może weź wolne.. a Tobie coś dolega? Tzn jakiś ból gardła czy coś? Ja w ciąży w okresie zimowym piłam syrop *spam*. Nie martw się, że objawy odstąpiły bo może to być chwilowe.. ja na początku też nie miałam żadnych [emoji6] ale pamiętaj, że teraz najważniejsze jest twoje zdrowie i spokoj psychiczny, wiec jak czujesz, że nie dajesz rady to weź dzień- dwa wolnego.. wyjedźcie gdzieś i odpocznij od tych sytuacji..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark, a dlaczego was straszy? Mieliście umowę i zerwaliście przed terminem? Czy jak to wyglądało?
Hm... może weź wolne.. a Tobie coś dolega? Tzn jakiś ból gardła czy coś? Ja w ciąży w okresie zimowym piłam syrop *spam*. Nie martw się, że objawy odstąpiły bo może to być chwilowe.. ja na początku też nie miałam żadnych [emoji6] ale pamiętaj, że teraz najważniejsze jest twoje zdrowie i spokoj psychiczny, wiec jak czujesz, że nie dajesz rady to weź dzień- dwa wolnego.. wyjedźcie gdzieś i odpocznij od tych sytuacji..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mieliśmy jechać jutro, ale mi się szczerze odechciało... nie mieliśmy żadnej umowy. Ona twieerdzi, że ustna obowiazuja i wymyśliła że mammy odmalowac csle mieszkanie, kupic kanape i zrobić kilka rzeczy, albo zaplacic 3000... kanape dws miesiace temu pozwolila nam wyrzucic bo znniszczona, pow. Ze potem nie chce nic w zamian bo i tak by.jej nie uzywala, a teraz sie wypiera... sciany niby czyste byly i mamy odmalowac bo są w plamach ( tu akurat mam dowod jak mi pisala na poczatku, ze corkka jej brudzi sciany ale nie zdazy nam ichh wymalowac)...
Wiem, alle ja je mialam ostatnio osczuwalne, w nocy 3 razy siku i jesc, i te sutkki...teraz nic... od wczoraj popoludnia prawie nic nie jadlam

Do góry