reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie odzywam się bo jskis straciłam nadzieję ba ciążę i pewnie ren cykl znowu będzie nieudany więc czekam na @ehh

reklama
A mi właśnie odebrało mowę... Mówię do B ze głodna jestem i że jak na okres gastro. No ale mówię że niemożliwe, bo za wcześnie.... A ten do mnie ze przecież ja płodne mam! " obstawiam wczoraj i dzisiaj najbardziej, tak wynika z moich obliczeń" [emoji23] [emoji23] nosz kur...wie lepiej ode mnie, menda jedna [emoji23] albo podejrzal gdzieś, ja nie wiem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A mi właśnie odebrało mowę... Mówię do B ze głodna jestem i że jak na okres gastro. No ale mówię że niemożliwe, bo za wcześnie.... A ten do mnie ze przecież ja płodne mam! " obstawiam wczoraj i dzisiaj najbardziej, tak wynika z moich obliczeń" [emoji23] [emoji23] nosz kur...wie lepiej ode mnie, menda jedna [emoji23] albo podejrzal gdzieś, ja nie wiem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha, moj tez wie kiedy mam, kojarzy po prostu jak dawno temu mialam okres.

@bertha
Primo, lubie takie robótki remonntowe, za to jak myśle o gotowniu to stwierdzam, że pizza do końca życia na obiad jest całkiem niezłym pomysłem [emoji23]

Secundo, moj K to typ filozofa i już widze jak się zbiera do roboty. Najpierw by musiał przemyśleć strategie, w między czasie podumać o definicji remontu, potem zadać pierdyliard pytań dotyczacych problemów jakie moga wyjść w trakcie (włącznie z atakiem kosmitów w trakcie kładzenia gładzi i naszych szansach obrony mając akurat w ręce kielnię), potem spędziłby ogladając WSZYSTKIE dostepne online tutoriale pod tytulem "Jak położyć gładź?" w między czasie wpadając w coraz wiekszą depresje z powodu niepewności jakiej giętkości szapchelkę wybrać. Potem zacząłby szukać filmiki o crash testach szpachelek...
Zanim wziąłby się to faktycznej pracy to wylądowałabym w prychiatryku z ciężkim załamaniem nerwowym [emoji23]

Jesssuuu 50 stron do nadrobienia mam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] idem czytac.

66,8kg ---> 59,8 ---> 52kg

To spojrzcie że podstawowa to 36.4 taka ,,wejsciowa,, w cykl. A zakonczona właśnie o 0.5 więcej bo 36.9 w dniu testu. I wedlug teorii ma byc min 0.2 wieksza utrzymujaca się

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podstawowa tak,, chodziło, czy po temp. Już tej wyższej po owu mi skoczyla... bo od podstawowej to zawsze po owu maam o wiele wyzsza

Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończy :( chce mi się wyć

Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończy :( chce mi się wyć

Spark, a dlaczego was straszy? Mieliście umowę i zerwaliście przed terminem? Czy jak to wyglądało?
Hm... może weź wolne.. a Tobie coś dolega? Tzn jakiś ból gardła czy coś? Ja w ciąży w okresie zimowym piłam syrop *spam*. Nie martw się, że objawy odstąpiły bo może to być chwilowe.. ja na początku też nie miałam żadnych [emoji6] ale pamiętaj, że teraz najważniejsze jest twoje zdrowie i spokoj psychiczny, wiec jak czujesz, że nie dajesz rady to weź dzień- dwa wolnego.. wyjedźcie gdzieś i odpocznij od tych sytuacji..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark, a dlaczego was straszy? Mieliście umowę i zerwaliście przed terminem? Czy jak to wyglądało?
Hm... może weź wolne.. a Tobie coś dolega? Tzn jakiś ból gardła czy coś? Ja w ciąży w okresie zimowym piłam syrop *spam*. Nie martw się, że objawy odstąpiły bo może to być chwilowe.. ja na początku też nie miałam żadnych [emoji6] ale pamiętaj, że teraz najważniejsze jest twoje zdrowie i spokoj psychiczny, wiec jak czujesz, że nie dajesz rady to weź dzień- dwa wolnego.. wyjedźcie gdzieś i odpocznij od tych sytuacji..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mieliśmy jechać jutro, ale mi się szczerze odechciało... nie mieliśmy żadnej umowy. Ona twieerdzi, że ustna obowiazuja i wymyśliła że mammy odmalowac csle mieszkanie, kupic kanape i zrobić kilka rzeczy, albo zaplacic 3000... kanape dws miesiace temu pozwolila nam wyrzucic bo znniszczona, pow. Ze potem nie chce nic w zamian bo i tak by.jej nie uzywala, a teraz sie wypiera... sciany niby czyste byly i mamy odmalowac bo są w plamach ( tu akurat mam dowod jak mi pisala na poczatku, ze corkka jej brudzi sciany ale nie zdazy nam ichh wymalowac)...
Wiem, alle ja je mialam ostatnio osczuwalne, w nocy 3 razy siku i jesc, i te sutkki...teraz nic... od wczoraj popoludnia prawie nic nie jadlam

Do góry