reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lavin ściskam. Mam nadzieje, ze uda się wszystko wyjaśnić i pożegnacie żale raz na zawsze. Zrób pyszna herbatkę na pocieszenie :)

Bertha kciuki za szczęśliwy 35cs!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

export.jpg

Dziewczynki, chyba nikt nie poprawił w międzyczasie tabelki, a ja nie miałam jak. Dziewczyny, które są na czerwono, podajcie dane do tabelki, proszę :) Oznaczcie mnie w poście, to będzie mi łatwiej znaleźć później :)

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    308,6 KB · Wyświetleń: 529
Ajj, nie to nie ma sensu, bo to nic nie da. Ostatnio w piątek mówiłam mamie, że dawno się nie klocilismy i już od dłuższego czasu było dobrze, przechwaliłam :/ ja już przez te lata różne sposoby wykorzystywałam, ale za każdym razem mi szybko przechodziło i było ok, ale tym razem wiem, że choćby nie wiem jak było mi źle, to on musi zobaczyć, że jestem zła i nic mu nie da to, że sobie do rodziców na weekend pojedzie. Tak, czy siak, jest mi mega przykro i mam dziś okropny dzień :( wybaczcie smęty, ale już dawno nie miałam takiego kiepskiego dnia, a nawet nie mam się komu wygadać :( jeszcze się popłakałam w pracy, dobrze że sama siedzę teraz...

relgx1hpw702se3x.png
Chłopa się nie chwali,ile razy tak zrobiłam była kłótnia więc nie chwalę,trzymaj się cieplutko

reklama
Zobacz załącznik 794738

Dziewczynki, chyba nikt nie poprawił w międzyczasie tabelki, a ja nie miałam jak. Dziewczyny, które są na czerwono, podajcie dane do tabelki, proszę :) Oznaczcie mnie w poście, to będzie mi łatwiej znaleźć później :)

Proszę o dodanie do tabelki :)
Kasia
27 lat
Starania o 2 dziecko
Planowana @ 26.02
Pierwszy cykl starań

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Do góry