reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Patrzcie jakiego miałam fajnego synka w 7t6d ciąży.
1486284000-aaaaaa.jpeg

reklama
Mam to samo.też mam myśli żeby się poddać.chyba jestem za słaba psychicznie.jestem zmęczona tym że wszystko podporządkowane jest moim staraniom o dziecko.ostatnio jakaś depresja mnie dopada.nie wiem ale też mniej się udzielam choć czytam.myślę sobie mam już dwóch skarbów ale ciągle myślę o tym trzecim.też chyba trochę odpuszczę.:(
No o to właśnie chodzi. Ze tylko te starania w głowie i czekanie na dwie kreski. Niestety poraz kolejny się nie udało. I już mam tego dość. Naprawdę strasznie na głowę mi to siada. W marcu będzie rok jak zaczęliśmy się starać i już mi psycha siada. W tym miesiącu żadnych starań muszę odpocząć a co dalej będzie to niewiem.

Witam z rana. U mnie dzisiaj 28dc test negatywny. Także czekam na @ ,i chyba rezygnuje ze starań. Mam już tego dość. Psychicznie już nie daje rady. Powoli się już przyzwyczajam do myśli że trzeciego dziecka mieć nie będę. Oczywiście będę was cały czas podczytywac. Narazie muszę odpocząć i ochłonąć.
Wszystkim życzę powodzenia w staraniach.
Który masz już cykl starań? U mnie 5 i też się zaczynam irytować. Dwie poprzednie ciążę to było pyk i juz w pierwszych cyklach. A jak u Ciebie?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo.też mam myśli żeby się poddać.chyba jestem za słaba psychicznie.jestem zmęczona tym że wszystko podporządkowane jest moim staraniom o dziecko.ostatnio jakaś depresja mnie dopada.nie wiem ale też mniej się udzielam choć czytam.myślę sobie mam już dwóch skarbów ale ciągle myślę o tym trzecim.też chyba trochę odpuszczę.:(
To samo odpisalam do Izabeli. Jakoś mi poszło bezproblemowo kiedyś a teraz??? Eh

To samo odpisalam do Izabeli. Jakoś mi poszło bezproblemowo kiedyś a teraz??? Eh

Ja 6 cykl starań teraz zaczynam.wiem że to nie jest długo bo wiem ze niektóre kobiety starają się latami ale ja jestem chyba naprawdę za słaba psychicznie.podziwiam was dziewczyny za wytrwałość.chciałabym tak nie myśleć o tym i poprostu jak będzie to będzie i już ale nie dam rady.ja ciągle myślę o tym.tyle kasy na testy wydaje co miesiąc bo nie potrafię się opanować przed zrobieniem testu.A jak wychodzi jakiś cień na nim to już wogole masakra.robię testy jak szalona.ja chyba jestem szalonaaaaa:errr:powiedzcie mi jak tu dac sobie spokój i nie myśleć o tym??takie to trudne...

Kochane pierwszą ciąże staraliśmy się 1.5 roku.Oczywiście był płacz jak przchodziła @.Wkońcu powiedziałam mam dość odpuszczam bo prze tyle czasu tylko była gadka o dtaraniu i odbijała się na związku jak odpuściłam udało się.W drugą zaszłam dość szybko bo pierwszym cyklu ale pusty pęcherzyk a teraz od października 2016 się staraliśmy i w styczniu odpuściłam bo miałam dość i się udało.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 6 cykl starań teraz zaczynam.wiem że to nie jest długo bo wiem ze niektóre kobiety starają się latami ale ja jestem chyba naprawdę za słaba psychicznie.podziwiam was dziewczyny za wytrwałość.chciałabym tak nie myśleć o tym i poprostu jak będzie to będzie i już ale nie dam rady.ja ciągle myślę o tym.tyle kasy na testy wydaje co miesiąc bo nie potrafię się opanować przed zrobieniem testu.A jak wychodzi jakiś cień na nim to już wogole masakra.robię testy jak szalona.ja chyba jestem szalonaaaaa:errr:powiedzcie mi jak tu dac sobie spokój i nie myśleć o tym??takie to trudne...
Tu wszystkie mają gorsze dni maleńka,dni zalamania

reklama
Witam zrbiłam test i taki mi wyszedł ta druga bladsza ale mozna ją spokojnie odczytać. Ostatni okres mialam 1.01.2017r teraz 6 dzień mi się spóźnia cykle 30 dniowe przeważnie.
1486280499-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje! Piękne krechy!

Pyzunia dużo siły życzę w tym trudnym czasie. Bądź dzielna. Czasem jest tak że natura wie co robi choć wiem że to marne pocieszenie [emoji17]
U mnie 23 dc spadek lekki do 36.77. Trochę mnie zdolowal ten spadek a lepiej teraz niz w 27 dc.

Oj, głupi spadek. Oby jutro było wysoko!
U mnie spodziewałam sie spadku (jutro @), ale jeszcze mocno nie spadło - wczoraj 37,18, dzisiaj 37,11. Taka ładna tempka a ciąży brak.. Takze ja juz nie bede mierzyć w przyszłym cyklu temp bo u mnie nic to nie mówi, a spada dopiero w dniu @.

Patrzcie jakiego miałam fajnego synka w 7t6d ciąży.
1486284000-aaaaaa.jpeg
Piękna kuleczka.. tule :*

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry