reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam bardzo ważne pytanie :-D

Co to jest ten dong i po co sie go używa :-) i jak go brać :-)?

reklama
Mnie to też cały czas zastanawia. Czy to możliwe żeby taki sprzęt pokazał serduszko? Może to jakiś szajs[emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Równie dobrze mogła trafić na własna tętnice i pokazuje tętno matki a nie płodu, w 8tygodniu pokaże ? Hmmmm....

f2w3rjjgpsehityp.png

No to ja też się pochwalę. Tak budzę się co rano :D
Zobacz załącznik 794182
To ja dzisiaj [emoji23]
116c9d47c671a6ba607086eb469439e4.jpg

@bertha nawet nie miałam pojęcia, że gorączka może mieć taki wpływ. A gin kazał zrobić ze względu na przygotowania do invitro ? Czy w jakim celu ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Tez nie mialam pojecia, ze AZ TAK ma goraczka wplyw [emoji33]

@cheebay super, cudowności, slicznosci [emoji173] Juz teraz będziesz spokojniejsza [emoji5]

@bertha tak, Polka jest mama która siedzi z dziećmi w domu i która je urodziła [emoji5]

@Emsi* jakie cudo :-) :)Zakochałam się

@Spark pracowałam w przedszkolu, wiec wiem na co się pisze :biggrin2: I chyba właśnie tego mi brakowało :tak:

A co się dzieje z @marc ? Czy to teraz miała jechać do spa?
Jeszcze raz gratuluje pracy i ciekawej pary :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spark aaaaa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale krecha [emoji44] piękna. Gratulacje! Bedzie pięknie i cudownie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji8]

reklama
Dla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc :)

Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***

Do góry