Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też i ty i ja będziemy razem rodzic zobaczysz !Ja odpuściłam bo nie da rady normalnie. A szkoda. Ciekawe czy bym umiała gdyby szanse były hehe ... anyway wierze ze 2018 będzie dla Nas miał szczęśliwy Happy end !;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też i ty i ja będziemy razem rodzic zobaczysz !
Dokładnie the game start's now !Kochana masz 6msc na wyleczenie się z tego czegoś co nazwy nie zapamiętałam [emoji23][emoji23] i maj 2018 jest nasz !! @bertha wchodzisz w to?? Czy chcesz szybciej ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie to też cały czas zastanawia. Czy to możliwe żeby taki sprzęt pokazał serduszko? Może to jakiś szajs[emoji53]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mówię dziwna sprawa. Nie potrzebnie się stresowacRównie dobrze mogła trafić na własna tętnice i pokazuje tętno matki a nie płodu, w 8tygodniu pokaże ? Hmmmm....
To ja dzisiaj [emoji23]No to ja też się pochwalę. Tak budzę się co rano
Zobacz załącznik 794182
Tez nie mialam pojecia, ze AZ TAK ma goraczka wplyw [emoji33]@bertha nawet nie miałam pojęcia, że gorączka może mieć taki wpływ. A gin kazał zrobić ze względu na przygotowania do invitro ? Czy w jakim celu ?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Jeszcze raz gratuluje pracy i ciekawej pary@cheebay super, cudowności, slicznosci [emoji173] Juz teraz będziesz spokojniejsza [emoji5]
@bertha tak, Polka jest mama która siedzi z dziećmi w domu i która je urodziła [emoji5]
@Emsi* jakie cudo Zakochałam się
@Spark pracowałam w przedszkolu, wiec wiem na co się pisze I chyba właśnie tego mi brakowało
A co się dzieje z @marc ? Czy to teraz miała jechać do spa?