reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark!!! Ale news!!!!! Wow, super!!! :) gratulacje!! Nie martw sie, bedzie dobrze!!!!!!
Kolejny przypadek ze ktoś sie nie stara i wlasnie wtedy wychodzi, wow :)

2 dni miał jakos powyżej 39 .

Wrzućcie proszę któraś na wątek to zdjęcie z fb!!
Iza, a jak testy u ciebie??

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dzisiaj nie robiłam testu bo nie mam. A wczoraj był negatywny.

reklama
Test Spark z Facebooka !!!!![emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] Kochana wybacz zrobiłam to za Ciebie[emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179]
1486204689-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow ale mocne krechy!!!!!! GRATULUJĘ [emoji255]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu slicznosci [emoji7]
A powiedz mi gdzie kupujesz te gumeczki do wloskow ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dziękuję Kochana :)
One są dla mnie takim wielkim pocieszeniem. Kocham ❤
A gumeczki kupujemy w kosmetycznym. Za opakowanie w którym jest ich około 50 płacimy 50 groszy. ;)

@bertha pełna mobilizacja bo z 3 dziewczyn które walczyły ponad 30cykli zostaliśmy dwie ! [emoji51] tak się cieszę Spark matko boska [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mobilizacja! Jest nadzieja. Chociaz jakos odpuścić by sie przydało a nie wiem jak ;)
Jeszcze Magda36 jest z nami w grupie :)

Dzisiaj nie robiłam testu bo nie mam. A wczoraj był negatywny.

Szkoda...

Mobilizacja! Jest nadzieja. Chociaz jakos odpuścić by sie przydało a nie wiem jak ;)

Szkoda...

Ja odpuściłam bo nie da rady normalnie. A szkoda. Ciekawe czy bym umiała gdyby szanse były hehe ... anyway wierze ze 2018 będzie dla Nas miał szczęśliwy Happy end !;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda...

Szkoda. W sumie byłam przygotowana na kolejna porażkę.

reklama
Super kreseczke.gratuluję bardzo!!!będzie wszystko dobrze.
Faktycznie im bardziej chcemy to nie wychodzi a jak się odpuści to się udaje.
Gratuluję jeszcze raz.powodzenia Spark!!

Do góry