Ja bym na twoim miejscu szla od razu po pozytywnym tescie. Ja po jednym poronieniu ide od razu, a po dwóch to juz na pewno. Lekarz niech wlaczy jakies leki, zeby nie powtorzyla sie sytuacja.
Moj M daje rade daltego, ze bobosexy planuje sztuk dwa albo trzy, co 2 dni w okolicach owu. i koniec.
Jak bym wiecej planowala to moglby byc problem. A wiecej naprawde nie trzeba.. tylko jeden plemnior ma sie przedostać, i to nie tylko slabe nasienie moze byc problemem, ale setki innych przyczyn o ktorych nawet nie wiemy..
Jak mialas przytulanki w poniedzialek, to jest akurat 2 dni przed owu, nawet slabe nasienie przetrwa. Ja zaszlam w ciaze 1,5 roku temu wlasnie z jednym jedynym bobosexem 2 dni przed owu. (poronilam, ale to inna sprawa) Dopiero rok temu robilismy badania nasienia i są bardzo zle, wiec mimo ze zle wyniki, to da sie zajsc przy seksach 2 dni przed owu.
Wiec jesli wiesz, ze u was przytulanki nie sa z czestotliwoscia królików (jak i u nas), to mysle, ze taka nagla akcja kilka dni pod rzad i to kilka razy dziennie mogla go przerosnąć. Mnie tez by przerosła. Wiedzac, ze zwykle jest razy czy dwa razy na cykl, postaraj sie to zaplanowac jak najblizej owu i juz. jesli masz cykle 28dniowe, owu np 13 lub 14dc, to np w 12 i 14dc.
A lat mam teraz 35 (rocznikowo 36), wiec tez juz nie pierwszej mlodosci i staram sie o pierwsze dziecko, i wiem co to presja czasu. Chyba jestem tu jedyna w takim wieku, starajaca sie o pierwsze bobo.
Witaj Digital, powodzenia! Przykro mi z powodu poronien...
Robilas badania po poronieniach? znasz przyczyne?