reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale śliczne macie kociaki!!!
A to moje śliczności! :)

f865f918023596377d44bed3de7923c5.jpg

46bc0edd19d0046c5f1c335c356f6680.jpg

A zdjęcie bąbelka gdzie?? :)

Oj, brzmi dobrze :)

Urośnie pęcherzyk, jeszcze ma czas! Niczym sie nie załamuj! Działajcie!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Zdjęcia nie ma . Mój groszek był tak malutki i za 3 tygodnie będę mieć zdjęcie[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc kobietki.Podczytuje Was w miare systematycznie ale jakos bylo weny brak na pisanie czy moge dolaczyc do Was?

Widze ze dzis dzien smutnych wiesci :( Wiem ze teraz ciezko w to uwierzyc ale dla kazdej staraczki w koncu zaswieci slonko i kazda utuli swojego Maluszka.

Nimitii tule Cie mocno kochana :(

arrow92 6t4d a z OM 7t4d mniej więcej 28 30 dniowe
Nie ma sensu zrobić bety ona ładnie rosła ale widzicie puste jajo. Nie łudzę się to już koniec. Ze staraniami też.

Zarodek może pojawić się nawet i w 9 tygodniu, daj sobie czas. Przy pustym jaju nie ma sensu robić bety bo w tym przypadku beta rośnie jak w normalnej ciąży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma sensu zrobić bety ona ładnie rosła ale widzicie puste jajo. Nie łudzę się to już koniec. Ze staraniami też.

Tule mocno i wiem,że nie ma słów pocieszenia , bo w październiku przeszłam to samo :( w sercu złość, ból, smutek i ta niesprawiedliwość, ale miejmy nadzieję, że nas już więcej to nie spotka :*

Wiem co czujesz, przechodziłam przez to w listopadzie ale jak beta ładnie rośnie to jeszcze nic straconego, mnie 5 razy wysyłali na betę (miała słaby przyrost) i trzymali do 10 tc od @ bo bali się za wcześnie postawić diagnozę, bądź dobrej myśli i dużo odpoczywaj

reklama
Do góry