Agatusia1
Fanka BB :)
Czekam do jutra. Zazwyczaj @ przychodzi do mnie wieczorem. A Tobie gratuluję pięknych keseczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam do jutra. Zazwyczaj @ przychodzi do mnie wieczorem. A Tobie gratuluję pięknych keseczek
to w takim razie czekam do jutra[emoji2] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Czekam do jutra. Zazwyczaj @ przychodzi do mnie wieczorem. A Tobie gratuluję pięknych keseczek
To trzymam mocno kciuki za 2 kreseczkiCzekam do jutra. Zazwyczaj @ przychodzi do mnie wieczorem. A Tobie gratuluję pięknych keseczek
U mnie ostatnio byłam u profesor androlog endokrynolog czy jakoś tak. Ona zajmuje się problemami niepłodności właśnie. Ja byłam po poradę endokrynologiczna.Kurde a wiecie że ja czytałam że tak naprawdę nie ma lekarzy andrologów? Że jest specjalizacja ale generalnie jakoś nie ma tylko urolog się tym zajmuje...u siebie w mieście szukałam ale jakoś nie znalazłam. Tylko urologów i właśnie natknęłam się na ten artykuł gdzie pisali że jest jakaś niejasnosc w tej kwestii...[emoji53]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest zła data @. Proszę o poprawę na dziś czyli 22.01. dzięki
Dzień dobry dziewczyny w tą leniwa niedzielę.ja jutro już wyjeżdżam w Bieszczady do mojej mamusina kilka dni bo to już drugi tydzień ferii leci.tam sniegu dużo więc chłopaki się wyszaleja
Mój też często jest spontaniczny ale twój to faktycznie istne szalenstwo
Ps.Mój termin @ na 03.02 A nie 05.02 także coś tam się przestawiło
No właśnie ginekolog endokrynolog czy urolog i endo to wiem że są. Z tymi andrologami jest jakaś nie jasność...stare info ale właśnie ja nie mogę znaleźć u siebie androloga...U mnie ostatnio byłam u profesor androlog endokrynolog czy jakoś tak. Ona zajmuje się problemami niepłodności właśnie. Ja byłam po poradę endokrynologiczna.
No my idziemy do endokrynologa-andrologaKurde a wiecie że ja czytałam że tak naprawdę nie ma lekarzy andrologów? Że jest specjalizacja ale generalnie jakoś nie ma tylko urolog się tym zajmuje...u siebie w mieście szukałam ale jakoś nie znalazłam. Tylko urologów i właśnie natknęłam się na ten artykuł gdzie pisali że jest jakaś niejasnosc w tej kwestii...[emoji53]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No my idziemy do endokrynologa-androloga