reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Test sie nie mylil, Wrozka Krwawka mnie odwiedzila [emoji20] cykl 28 dniowy, znow sie skrocil [emoji20]

3cs [emoji22]
@ 14 luty

@Spark dzieki, ze napisalas o tym dong quai w tabletkach bo okazalo sie, ze w Holandii wlasnie sa tabletki. Juz zamowilam [emoji1377] zakupilam sobie 36 testow owu [emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ściskam mocno. ;(

Dziewczyny nie wiem czy Was to interesuje, ale trudno, podzielę się wiadomościami :p
Byłam dziś na tej rozmowie z kierowniczką personalną. Poszłyśmy we dwie, obie skrzywdzone za L4 ;) kierowniczka bardzo sympatyczna, wysłuchała nas, zapisała wszystko i ma zbadać sprawę. Według niej długa, uzasadniona absencja chorobowa nie powinna wpływać na ocenę roczną !!! Krótkie, częste zwolnienia tak, bo dla niej to jest kombinowanie. Zobaczymy... może coś zdziałamy ;)
Witam nowe dziewczyny i powodzenia :)
Oby się udało. Dobrze. Źr kobietka rozumna.

Cześć dziewczyny, ja tu cały czas jestem i Was podczytuje ale ostatnio zupełnie nie mam czasu pisać i chyba potrzebowałam trochę dystansu od forum bo im więcej czytam tym bardziej się nakrecam a to źle na mnie dziala.

siwa tak bardzo mi przykro :( życie jest takie niesprawiedliwe... trzymaj się Kochana.

Widziałam że powstaje nowa tabelka, ja na razie nie podaje danych bo kończę kuracje tabletkami i nie chce robic zamieszania że się staram a później nie... niedługo powinnismy na dobre wrócic do staranek to dam znac :)
Buziaki i trzymam kciuki za wszystkie :*

Dziękuję kochana [emoji8] tak zrobię. Jakoś mnie na żale zebrało ... jak pisałam wcześniej plan był i dlatego jest nerw jak coś nie idzie po myśli ... nic, pozostaje mi pozytywnie myśleć, że i tak się uda [emoji4]
A u mnie był monitoring, jajo 21mm i mam 12h...testy owu nigdy tak na mnie nie działały dolujaco, bo nie do końca w nie wierzę [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Plany to chyba żadnej x nas tu nie wyszły. I kto wie, jak się życie ułoży i kiedy te 2 kreski zobaczymy. Ja chciałam chłopaka na czerwiec a tu po drodze torbiele, polipy, foch w międzyczasie ;), także głowa do góry ;)

Ok, to pisz po wizycie :) trzymam kciuki :)
Dziękuje :*
@Megan22 @Aleksandrax pokażcie Wasze brzuszki :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
1484729581952.jpg
to pare dni temu robione w pracy dlatego ciuchy domowe :D
Normalnie jakby @ przyszła. Tyle, że 2 dni spóźniona.

Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Nawet nie wiecie jak wiele dla mnie znaczą.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Specjalnie przeczytałam kilka postów wstecz..kochana bardzo mi przykro :( to takie niesprawiedliwe !! Mam nadzieje ze mimo wszystko , bedzie dobrze ;* u mnie 2 dni po tescie również pojawiło sie troche krwi i prawie zawału dostałam .. Trzymam kciuki :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484729581952.jpg
    1484729581952.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 342
Plany to chyba żadnej x nas tu nie wyszły. I kto wie, jak się życie ułoży i kiedy te 2 kreski zobaczymy. Ja chciałam chłopaka na czerwiec a tu po drodze torbiele, polipy, foch w międzyczasie ;), także głowa do góry ;)
Dzięki [emoji8]

U mnie mega ból jajnika o 5 rano zatem pewnie owu i ♡♡♡ o 9 ... 4 godziny później. Wiec może przetestuje metodę prawie 0+12 na dziewczynkę [emoji12]
Humor mi już wrócił ... co ma być to będzie.
Trzymam za wszystkie kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Paraplu 14.02 piękna data na prezent dla zakochancow [emoji4] [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
No wlasnie jak doszlismy z mezem do wniosku ze sie staramy to zaczal liczyc ze na wrzesien bedzie (to bylo w grudniu) pozniej ze na pazdziernik wiec stwierdzil ze moze odpuscimu starania zeby sie w pazdzierniku albo w listopadzie nie urodzilo ( moj ancymonek z listopada) to go uswiadomilam ze powinien sie cieszyc jak by w drugim albo trzecim cyklu wyszlo bo niektorzy sie latami staraja. Dopiero wtedy przemyslal sobie wszystko i stwierdzil ze jednak nie ma co odpuszczac cykli...

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry