reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
Ściskam mocno. ;(Test sie nie mylil, Wrozka Krwawka mnie odwiedzila [emoji20] cykl 28 dniowy, znow sie skrocil [emoji20]
3cs [emoji22]
@ 14 luty
@Spark dzieki, ze napisalas o tym dong quai w tabletkach bo okazalo sie, ze w Holandii wlasnie sa tabletki. Juz zamowilam [emoji1377] zakupilam sobie 36 testow owu [emoji1377]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Oby się udało. Dobrze. Źr kobietka rozumna.Dziewczyny nie wiem czy Was to interesuje, ale trudno, podzielę się wiadomościami
Byłam dziś na tej rozmowie z kierowniczką personalną. Poszłyśmy we dwie, obie skrzywdzone za L4 kierowniczka bardzo sympatyczna, wysłuchała nas, zapisała wszystko i ma zbadać sprawę. Według niej długa, uzasadniona absencja chorobowa nie powinna wpływać na ocenę roczną !!! Krótkie, częste zwolnienia tak, bo dla niej to jest kombinowanie. Zobaczymy... może coś zdziałamy
Witam nowe dziewczyny i powodzenia
M2b
Siwa przykro mi strasznie...Normalnie jakby @ przyszła. Tyle, że 2 dni spóźniona.
Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Nawet nie wiecie jak wiele dla mnie znaczą.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
Cześć dziewczyny, ja tu cały czas jestem i Was podczytuje ale ostatnio zupełnie nie mam czasu pisać i chyba potrzebowałam trochę dystansu od forum bo im więcej czytam tym bardziej się nakrecam a to źle na mnie dziala.
siwa tak bardzo mi przykro życie jest takie niesprawiedliwe... trzymaj się Kochana.
Widziałam że powstaje nowa tabelka, ja na razie nie podaje danych bo kończę kuracje tabletkami i nie chce robic zamieszania że się staram a później nie... niedługo powinnismy na dobre wrócic do staranek to dam znac
Buziaki i trzymam kciuki za wszystkie :*
siwa tak bardzo mi przykro życie jest takie niesprawiedliwe... trzymaj się Kochana.
Widziałam że powstaje nowa tabelka, ja na razie nie podaje danych bo kończę kuracje tabletkami i nie chce robic zamieszania że się staram a później nie... niedługo powinnismy na dobre wrócic do staranek to dam znac
Buziaki i trzymam kciuki za wszystkie :*
oczekiwanie
Plany to chyba żadnej x nas tu nie wyszły. I kto wie, jak się życie ułoży i kiedy te 2 kreski zobaczymy. Ja chciałam chłopaka na czerwiec a tu po drodze torbiele, polipy, foch w międzyczasie , także głowa do góryDziękuję kochana [emoji8] tak zrobię. Jakoś mnie na żale zebrało ... jak pisałam wcześniej plan był i dlatego jest nerw jak coś nie idzie po myśli ... nic, pozostaje mi pozytywnie myśleć, że i tak się uda [emoji4]
A u mnie był monitoring, jajo 21mm i mam 12h...testy owu nigdy tak na mnie nie działały dolujaco, bo nie do końca w nie wierzę [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
judytka777
Bardzo mi przykro.będzie dobrze zobaczysz musi być wkoncu dobrze!!!trzymaj sięDziewczyny ja wsiadam...
Przed chwilą krew na papierze...
Kreska na teście ledwo widoczna a więc mamy powtórkę z rozrywki
Czułam że to za piękne by mogło być prawdziwe.
Dziękuje :*Ok, to pisz po wizycie trzymam kciuki
Specjalnie przeczytałam kilka postów wstecz..kochana bardzo mi przykro to takie niesprawiedliwe !! Mam nadzieje ze mimo wszystko , bedzie dobrze ;* u mnie 2 dni po tescie również pojawiło sie troche krwi i prawie zawału dostałam .. Trzymam kciuki :*Normalnie jakby @ przyszła. Tyle, że 2 dni spóźniona.
Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Nawet nie wiecie jak wiele dla mnie znaczą.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Emsi*
Dzięki [emoji8]Plany to chyba żadnej x nas tu nie wyszły. I kto wie, jak się życie ułoży i kiedy te 2 kreski zobaczymy. Ja chciałam chłopaka na czerwiec a tu po drodze torbiele, polipy, foch w międzyczasie , także głowa do góry
U mnie mega ból jajnika o 5 rano zatem pewnie owu i ♡♡♡ o 9 ... 4 godziny później. Wiec może przetestuje metodę prawie 0+12 na dziewczynkę [emoji12]
Humor mi już wrócił ... co ma być to będzie.
Trzymam za wszystkie kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Paraplu 14.02 piękna data na prezent dla zakochancow [emoji4] [emoji173]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
reklama
jaguar
No wlasnie jak doszlismy z mezem do wniosku ze sie staramy to zaczal liczyc ze na wrzesien bedzie (to bylo w grudniu) pozniej ze na pazdziernik wiec stwierdzil ze moze odpuscimu starania zeby sie w pazdzierniku albo w listopadzie nie urodzilo ( moj ancymonek z listopada) to go uswiadomilam ze powinien sie cieszyc jak by w drugim albo trzecim cyklu wyszlo bo niektorzy sie latami staraja. Dopiero wtedy przemyslal sobie wszystko i stwierdzil ze jednak nie ma co odpuszczac cykli...
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom