reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667
Piękna ❤ ja do gina pójdę w Polsce jak będę bo tu i tak nic mi nie zrobią do 12 tyg :(
Daj znać co ci powie za tydzień ;)

reklama
Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj wstałam i mam doła.. pryszcze, temperatura niska..( niby był skoko z 36,3 na 36,7 ale to i tak niska..) kończę 6 cs i nic [emoji27] @ w sobotę i za pewne przyjdzie.. juz nie mam sił i po prostu chce mi się ryczeć.. chyba kolejne cykle muszę odpuścić i poukładać sobie w głowie i wyluzować..
pyzunia, gratuluje jeszcze raz!
M2b, ale kreska jest ! A jesteś po terminie @?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, kciuki odpalone[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
10dpo a który dc?

Co tam zmieszalas za jedzonko?
Boszz, ja wczoraj najpierw spaghettii, potem 4 gofry z jagodami, a wieczorem wysyłałam M do sushi baru po krewetkowa tempure i fasolki edamame [emoji87][emoji87][emoji87]
e9db1da146906d6e3cda43908bdc42cf.jpg

Także ten [emoji15][emoji23][emoji23][emoji23]

Siwa, @ juz nie bedzie kochana, odeszła na dobre!![emoji4]

Lux, świetne fotki, a wózek extra wypas[emoji106]

Mniam aż świnka leci :)

27dc

Hehe zmieszalam jajecznice, kanapki, zupe dyniowa, gofry, placki ziemniaczane i smazone miesko. [emoji33][emoji33][emoji33]
Po takim zestawie moze byc niedobrze [emoji23]

Luuuubie krewetki [emoji173]️ jak maja jeszcze dobry sos to nie umiem przestac jesc [emoji12]

Nastolatki placki ziemniaczane po węgiersku to mam Smaka już od miesięcy... mam nadzieję, że jak będę w Polsce to uda mi się xnalezc jakieś dobre miejsce z takimi placuszkami :tak:

Kochana mówisz o in vitro a inseminacje mialas?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, miałam jedna. Decyzje o invitro przyspieszyliśmy bo M chory był na początku stycznia , gorączkę miał, i czytałam ze to wybija wszystkie plemniory.. wiec kolejne inseminacje i naturalsy sensu nie maja przez najbliższe 2 miesiące wiec przygotowujemy sie w tym czasie do in vitro.

Nadrabiam dopiero wątek, jestem na niedzieli rano ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj wstałam i mam doła.. pryszcze, temperatura niska..( niby był skoko z 36,3 na 36,7 ale to i tak niska..) kończę 6 cs i nic [emoji27] @ w sobotę i za pewne przyjdzie.. juz nie mam sił i po prostu chce mi się ryczeć.. chyba kolejne cykle muszę odpuścić i poukładać sobie w głowie i wyluzować..
pyzunia, gratuluje jeszcze raz!
M2b, ale kreska jest ! A jesteś po terminie @?

Jutro termin @.
Basienko kochana głową do góry. Chyba naprawdę sobie trzeba odpuścić. To może głupio brzmi ale po klotni z mezem mówię że jak on taki ma być cały czas to ja nie chcę się z nim zapładniac dopóki myślenia nie zmieni. A tu na następny dzień pozytyw. Jaki ten los przewrotny :-D
Ja już się ciesze glaszcze się po brzusiu. Z mężem już chrzciny zaczęliśmy omawiac:-D aż w pewnym momencie musiałam stóp powiedzieć bo Teraz najważniejsze żeby się zdrowo rozwijało o takich rzeczach pomyślimy potem :)

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667
No piękna kreseczka:) Gratulacje

Witam:) Uff właśnie Was nadrobiłam..... .
Gratulacje dla podwójnych kreseczek - rośnijcie zdrowo:)
Smutasek dla dziewuszek, którym się nie udało w tym cyklu.... walczymy dalej!!

U mnie 31 dc i 6 dni do @. Czuję się trochę inaczej niż zwykle przed @, ale może to moja wkrętka. Szczerze to nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu, bo przytulanki były tylko raz po 12 godzinach od testu owulacyjnego pozytywnego:(

reklama
Do góry