A mnie wyszły właśnie dwa syfki [emoji30] chyba @ się zbliża..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bozesz włosy na głowie się jeżą jak czytam o niektórych[emoji33] ... moja mama też jest 'wyjatkowa' ale do czegoś takiego by się nie posunęłaWieczorem, najlepiej o stalej porze i zebys bezposrednio przed testowaniem duzo nie pila.
A z tymi ludzmi to masakra. Matka mojego eksa wypalila do mnie zachwycona, ze jej synowa stracila ciaze. I z usmiechem do mnie "A dobrze jej tak, niech cierpi!". Nigdy nie zapomne wyrazu satysfakcji na jej twarzy kiedy to mowila.
Ja również przyłączam sie do tego apelu... nie korzystam z facebooka, nie cierpię go serdecznie...
Witam się niedzielnie... czuję się dziś kompletnie do d... czy miałyście takie spadki nastroju po clo?
Aniu współczuję bardzo...20.01 masz wizytę u gina tak?Buuu... szkoda
Ja to już nie czekam... Chyba że na cud. A w cuda nie wierzę... mam dziś 11 dc, krwawię od czterech dni , po 2 dniach przerwy od @... Nie wiem co się dzieje. Szlag mnie trafia na to wszystko.
Doskonale rozumiem. Tez miewam ataki paniki. A co bralas przez 4 miesiące ciszy?
Pomogła moja receptura choć trochę czy nie probowalas? :>
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
no i przyszła.... oczy błyszczące, rumieńce na policzkach, brak apetytu i chęć jak najszybszego znalezienia się w ciepłych objęciach.... tak, tak... grypa