reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny trzy dni miałam pauzy z forum bo to trochę chora byłam, przygotowywałam moje urodziny i nie miałam kiedy wejść dopiero dziś mam chwilę, ale niestety nie nadrobię Was:hmm:na pewno wiele mnie ominęło. Fajny pomysł z fb mój link jeśli, któraś miałaby ochotehttps://www.facebook.com/ola.fingajska

Wieczorem, najlepiej o stalej porze i zebys bezposrednio przed testowaniem duzo nie pila.

A z tymi ludzmi to masakra. Matka mojego eksa wypalila do mnie zachwycona, ze jej synowa stracila ciaze. I z usmiechem do mnie "A dobrze jej tak, niech cierpi!". Nigdy nie zapomne wyrazu satysfakcji na jej twarzy kiedy to mowila.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bozesz włosy na głowie się jeżą jak czytam o niektórych[emoji33] ... moja mama też jest 'wyjatkowa' ale do czegoś takiego by się nie posunęła

Marc ja dziś zaczynam robić testy owy. Robie tak około 19 i pilnuje aby nic nie pić tak z 2h przed. Daj znać jak tam.

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Buuu... szkoda :(
Ja to już nie czekam... Chyba że na cud. A w cuda nie wierzę... mam dziś 11 dc, krwawię od czterech dni , po 2 dniach przerwy od @... Nie wiem co się dzieje. Szlag mnie trafia na to wszystko.
Aniu współczuję bardzo...20.01 masz wizytę u gina tak?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Doskonale rozumiem. Tez miewam ataki paniki. A co bralas przez 4 miesiące ciszy?

1usavcqgt1dml95x.png

Nic Kochana i o dziwo dałam rade, ale jak nadszedł dzien porodu, a moja Emi urodzona tydzien po terminie, juz ze stresu zaczęły sie lekkie ataki , a przez mój poród 24h i 10 min -emergency cesarkę- mój organizm od razu na taki stres zareagował mega atakami

Pomogła moja receptura choć trochę czy nie probowalas? :>

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Kochana nie wypróbowałam bo co wczoraj przeżyłam to jeden Pan Bóg wie :-) 1.5h na kiblu i normalnie urodzilam 2 serio - dupsko mnie dzisiaj tak boli :-( zapisałam sobie Twoja recepturę i pójdę sobie zaraz ja zrobić tak na wieczór, w razie godziny ,,W" ;-) serio myślałam, ze do szpitala mnie wezmą z klocem w dupie hhhhegeehe wrogowi nawet nie życzę :-)

reklama
Czytam tak o Waszych ,,teściach,, i krew człowieka zakewa[emoji35] czy taka podła teściowa gdy rzuca takie teksty-nie rodziła? Nie była w ciazy??? Jak by sie ona czuła gdyby to jej ktos tak mówił!!! Ludzie nie myślą, plota to co jezyk im na ślinę przyniesie -tragedia:/
Wy sie dziewczyny nie przejmujcie bo nikt za Was wszego zycia nie przezyje!
Jak Kuba Bogu... najważniejsze jesteście jesteście Wy, Wasi mężowie, wasze dzieci( te obecne i te ktore daj Bog bedą) ! Nie dajcie soba pomiatać ani siebie poniżać! Xxx

Do góry