Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładne imię
:*Nie ma problemu [emoji8]
A gdzie kochana pracujesz jak można wiedzieć? [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jakas masakra, nagle ciemnica nastała i snieżyca, świata za oknem nie widac ta pogoda ma chyba jakies problemy emocjonalne, az sie polożyłam na kanapie... Niemoc normalnie, dobrze ze rosół ugotowałam wczoraj
@Bulbasek , spoko misiu, przeciez to zaden problem i tak zostajemy tutaj ale zdjeciem bedziesz musiala sie pochwalic z Bąblem, nie ma przeproś
Noo baa gorzej gdyby nie
Pomogła moja receptura choć trochę czy nie probowalas? :>Wracam do świata żywych po wczorajszym :-)
Podeslesz link do grupy?Dziewczynki, zrobilo sie niezle zamieszanie z fb i ktora to ktora [emoji12]
Stworzylam wiec, tajna grupe na fb do ktorej czesc z Was zostala juz zaproszona i moze zapraszac kolejne
Bardzo prosze o napisanie posta ze swoim nickiem.
Rozmowy nadal tu beda prowadzone a tamta grupa jest czysto organizacyjna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom