reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O masakra... Współczuję kochana [emoji17] nie ma co rozpamietywac, trzeba zbierać siły na kolejny cykl, buzi w czolko [emoji8]

Ja też zostałam na polu bitwy... Teraz trochę żałuję że odpuściłam, tam u was na wrzesniowkach to zacna ekipa widzę [emoji1] mi by z OM wychodził 1 październik, ale co tam! [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A to ilu dniowe masz cykle? Bo mnie przy 28 dniowych a @ 25.12 wychodzi 2.10 ale pomarzyć można [emoji12] ile ja juz tu terminów porodu miałam haha i nadal nic..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to ilu dniowe masz cykle? Bo mnie przy 28 dniowych a @ 25.12 wychodzi 2.10 ale pomarzyć można [emoji12] ile ja juz tu terminów porodu miałam haha i nadal nic..

u mnie z czerwca już pazdziernik hehe ale też chyba słabo w tym cyklu. Przytulanki 8, 10, 13, 15 dc zobaczymy. Testy mi owu jeszcze nie pokazuja a mnie dziś zalał mleczny sluz i to bardzo dużo. Bez zapachu, nic mnie tam nie swedzi nie piecze. Nie wiem już. Nie umiem obserwować chyba tego ciała.

Testy owu robie od środy 12 dc. W czwartek rano były przytulanki a wieczorem sluz plodny (na pewno to był sluz) od tamtej pory nie zauważyłam białka kurzego. Jajnik cmi.

U mnie to 32dni, więc masakra [emoji1] generalnie to wszystko mi się dluzy, nie tylko lutealna, oszalec można [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ojjj jak miło ze rozumiesz o co chodzi... przeszłam dwa poważne nawroty depresji po porodzie moja mama zajmowała sie miesiąc corka zanim leki nie zaczęły działać ( do dzis mam o to do siebie zal ;( ) a drugi dwa lata temu z myślami samobójczymi;((( mam cudowna córkę i wspaniałego meza , który wspiera mnie cokolwiek sie dzieje i to dzieki nim nie popełniłam najgorszej głupoty swiata;( teraz jestesm szczesliwa, dziekuje Bogu ze miałam tyle siły by sie nie poddać temu dziadostwu! Tak bardzo chcemy drugie dzieciatko, nasza Emilka -rodzeństwa, śle nie ukrywam ze gdzieś w głębi obawiam sie powtórki z rozgrywki;( mam nadzieje ze teraz gdy trafiłam do właściwego lekarza, unormuje mi hormony i od poczatku bede mogła sie cieszyc byciem mama poraz drugi [emoji120]

Cieze sie ze rowniez Twoj maz bardzo o Ciebie dba:))

Dzis 28dc , czekam na @ i w drugim dniu zaczynam łykać progesteron:)

Witam raz jeszcze:)

Ja was dziewczyny też doskonale rozumiem. Walczę z depresją od 12 lat. Raz jest lepiej raz gorzej... ciężko się z tym żyje. Od 5 lat jestem na lekach i nawet nie próbuje ich odstawić bo na samą myśl co się ze mną działo robi mi się słabo. Jeśli udałoby mi się zajść w ciążę to odstawie, przynajmniej na 3 pierwsze miesiące.

1usavcqgt1dml95x.png

Siwa gratulacje który to CS?
U mnie plan na następujący cykl wyglada tak ze nadal mierze temp ale seks srednio 3-4 razy w tyb bez spiny i liczenia który to dzień cyklu.
Ostatnio moje cykle trwają 26 dni ale ti dobrze bo przynajmniej nie musze jakos dlugi czekac w 2 fazie :)
Trzymam za Was wszystkie kciuki. I gratuluję pozostałym szxzesciarom.
A i wczoraj uslyszalam ze XA malo sie modle albo XA dużo nsgrzeszylam to nie mam dzieci WTF???
Jestem osoba wierząca ale Bóg jest miłosierny i nie daje kar tylko ma dla nad inny plan

reklama
Ja was dziewczyny też doskonale rozumiem. Walczę z depresją od 12 lat. Raz jest lepiej raz gorzej... ciężko się z tym żyje. Od 5 lat jestem na lekach i nawet nie próbuje ich odstawić bo na samą myśl co się ze mną działo robi mi się słabo. Jeśli udałoby mi się zajść w ciążę to odstawie, przynajmniej na 3 pierwsze miesiące.

1usavcqgt1dml95x.png

A jakie leki bierzesz?

Do góry