reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

z tym głosowaniem na pis to jest żart - u nas przynajmniej tak funkcjonuje - kiedyś był tekst - zabierz babci dowód, później zabierz babci beret a teraz - wyślij babcię do pracy... ja ogółem nie chciałabym wprowadzać tematów politycznych - dość mnie denerwuje w realu... ale z drugiej strony arbitralny komentarz bodajże gabriki też mnie trochę ruszył - nie komentowałam niczyich poglądów, ale wydaje mi się, że własne mogę wyrażać. i taka reakcja na żart - nie wiem, może niezrozumiały dla niektórych z Was - wydaje mi się być nieco zbyt autorytarny - bo co jeśli niektóre z nas miałyby ochotę podebatować na temat polityki? czy to oznacza, że nie wolno? przecież rozmawiamy tu na różne tematy - mnie akurat ostatnio polityka nieźle spina bo kilka zmian wprowadzonych jednym ruchem spowodowało niezłe zamieszanie w kwestiach podatkowych i muszę całkowicie zmieniać sposób rozliczania firmy męża... denerwuje mnie to. czy to, co napisała gabrika oznacza, że nie mogę napisać, że rząd Pisu mnie wkurza?
Gabrika pewnie zrobiła to przez ostrożność, tak na wszelki wypadek, jakby miała się tu jakaś wojna rozpętać-jak ws polityce :D a po co nam to :D
Magoo a jak tam w ogóle u Ciebie kochana? :)

reklama
Sms do faceta (na noc w pracy): ta Twoja głupia baba nie umie zasnąć!
Odpowiedź: To nie moja, ja mam cudowną kobietę!
Przeprosiłam "Pana" za pomyłkę, a On napisał, że jestem głupkiem i mocno kocha- jak tak może do "obcej baby" :p
No, to teraz z uśmiechem na twarzy mogę iść spać :) do jutra dziewczynki ;*

Docia, ale jakis tam cien sie u ciebie pojawił..? Moze jest nadzieja? Powtarzasz jutro??

A tak! A który to dpo był?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Wiesz to było w zeszłym tygodniu jak miałam te bóle bo to łacznie miałam te bóle 3 dni i tylko w nocy. I to by sie zgadzało bo to był tydz od 6 dpo

Dziewczyny test z dzis rana robiony 10 i nadal slabo widac :(
20170114_060428-1~2.jpg

Załączniki

• 20170114_060428-1~2.jpg
    20170114_060428-1~2.jpg
    669,2 KB · Wyświetleń: 474
reklama
Gabrika pewnie zrobiła to przez ostrożność, tak na wszelki wypadek, jakby miała się tu jakaś wojna rozpętać-jak ws polityce :D a po co nam to :D
Magoo a jak tam w ogóle u Ciebie kochana? :)
u mnie? 4dc, 2 dzień clo i totalny spadek nastroju... dziś powinnam kwitnąć - sobota, trening, jadę odreagować a ja mam doła... ale to pewnie clo... zbiorę się i będzie dobrze. tylko @ nie odpuszcza.

Dziewczyny test z dzis rana robiony 10 i nadal slabo widac :(Zobacz załącznik 791443
nie przejmuj się - za dzień-dwa ściemnieje... też tak miałam w poprzedniej ciąży że popołudniowy był wyraźniejszy niż poranny

Do góry