Spark
Fanka BB :)
Gabrika pewnie zrobiła to przez ostrożność, tak na wszelki wypadek, jakby miała się tu jakaś wojna rozpętać-jak ws polityce a po co nam toz tym głosowaniem na pis to jest żart - u nas przynajmniej tak funkcjonuje - kiedyś był tekst - zabierz babci dowód, później zabierz babci beret a teraz - wyślij babcię do pracy... ja ogółem nie chciałabym wprowadzać tematów politycznych - dość mnie denerwuje w realu... ale z drugiej strony arbitralny komentarz bodajże gabriki też mnie trochę ruszył - nie komentowałam niczyich poglądów, ale wydaje mi się, że własne mogę wyrażać. i taka reakcja na żart - nie wiem, może niezrozumiały dla niektórych z Was - wydaje mi się być nieco zbyt autorytarny - bo co jeśli niektóre z nas miałyby ochotę podebatować na temat polityki? czy to oznacza, że nie wolno? przecież rozmawiamy tu na różne tematy - mnie akurat ostatnio polityka nieźle spina bo kilka zmian wprowadzonych jednym ruchem spowodowało niezłe zamieszanie w kwestiach podatkowych i muszę całkowicie zmieniać sposób rozliczania firmy męża... denerwuje mnie to. czy to, co napisała gabrika oznacza, że nie mogę napisać, że rząd Pisu mnie wkurza?
Magoo a jak tam w ogóle u Ciebie kochana?