gabrika
Fanka BB :)
Moje BMI wskazuje na lekka otyłość więc już jest źle ja próbowałam wszystkiego nie jadłam nic słodkiego przez ponad pół roku w pracy strasznie się dużo ruszalaam (taka dawna praca chodzenie, dzwiganie) i nic nie schudłam teraz co prawda sie poddałam trochę podjAdam słodkie ale ja naprawdę niedużo jem nawet mąż krzyczy że mam więcej jeść... I co tu zrobić badania zrobiłam prawie na wszystko. Tarczyce miałam nadczynnosc teraz zaleczona ale przy nadczynnosc i powinno sie chudnac a nie tyc... może że mną jest coś naprawdę nie w porządku chciałam się zapisać do dobrego dietetyka ale ceny są z kosmosu i kolejki np na ten rok już nie można się zapisać a dopiero połowa stycznia....
A jak często jesz i co w ciągu dnia? Pijesz dużo wody?
Moim zdaniem 70% sukcesu to zmienić nawyki żywieniowe i nauczyć się odpowiednio jeść. Nie gotowe przepisy, które po czasie się nudzą, ale takie zmodyfikowanie tego co teraz jesz, abyś mogła je łatwo przygotowywać nie tylko dla siebie ale i dla całej rodziny.
Ja mam świetną dietetyczkę!! Jest obłędna i niedroga. Wyciągnęła tyle dziewczyn z opresji wagowej i z różynmi komplikacjami zdrowotnymi, że już nie liczę! Gdybyś chciała mogę podać Ci namiary na priv.