reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, doradźcie mi panie, jaki test ciążowy kupić w aptece? Dziś powinnam dostać @, teoretycznie to nawet wczoraj. Może raz mi się zdarzyło, kilka lat temu, że cykl trwał dłużej niż 28 dni. Zawsze dostawałam punktualnie, albo do 2 dni wcześniej. Z tego co się orientuję dziś wynik byłby wiarygodny :) Wykonać go trzeba z nieco dłużej "przytrzymanego" moczu?
Kup DOZ, albo Facelle, zresztą obojętnie, bo jak jesteś po terminie @, to kazdy powinien pokazać :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dziękuję za odpowiedź. To był Twoj pierwszy cykl z clo? Jak staranka były? Co 2 dni czy codziennie? Spróbuję chyba clo w następnym cyklu a jak nie pomoże to dopiero ziolka.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym odwróciła kolejność... clo bez dobrego gina może się równać z problemami... wiele z nas tu miała torbiele po clo, mi np. Popsuł endometrium... przez to musiałam brać inne leki. Ale te problemy może tyllko gin wykryć, także bez obserwacji jak na Ciebie działa clo moim zdaniem nie ma co zaczynać...

Ja bym odwróciła kolejność... clo bez dobrego gina może się równać z problemami... wiele z nas tu miała torbiele po clo, mi np. Popsuł endometrium... przez to musiałam brać inne leki. Ale te problemy może tyllko gin wykryć, także bez obserwacji jak na Ciebie działa clo moim zdaniem nie ma co zaczynać...
I każdy lek wiąże się ze skutkami ubocznymi. One mogą wystąpić lub nie. Taka rosyjska ruletka :)

razdwatrzyraz!!!!! powiedz masz jakieś objawy??podejrzenia ??
Okres powinien być dziś, dwa dni bolał mnie brzuch, więc myślałam, że ciotka przyjdzie wcześniej. Zazwyczaj przed nim miałam mega-suchotę, a teraz cały czas jestem wilgotna. Parę dni temu strasznie ciągnęły mnie jajniki. Nie mogłam spać, a jak już usnęłam to spałam po 10 godzin i budziłam się zmęczona. Nie mam zbyt dużych piersi, ale pewnego dnia podczas kąpieli zauważyłam jak niebieskie żyły przebijają się przez jasną skórę... to tyle z tych klasycznych objawów. Pierwsze nasze starania były dzień przed i dzień po owulacji (z jednodniową przerwą). Teraz brak objawów miesiączki, nic też nie boli, a w 95% przypadków aż skręcało.

reklama
Do góry