reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Widzisz my ludzie tacy głupi jesteśmy jak raz uda nam się wygrać złotówkę to myślimy że zaraz milion wygramy...
Ja bym chciala wygrać żeby do Polski wrócić i mieć na start i budowę domu. Wiesz jakiś milion złotych...No dobra pół miliona :-D
Myślenie zyczeniowe :p ja tam w to nie wierzę i krzyczę na niego jak kupuje losy, wrzucilby do skarbonki, to już ze 100 by była.

A macie w planach powrót do Polszy?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Widzisz my ludzie tacy głupi jesteśmy jak raz uda nam się wygrać złotówkę to myślimy że zaraz milion wygramy...
Ja bym chciala wygrać żeby do Polski wrócić i mieć na start i budowę domu. Wiesz jakiś milion złotych...No dobra pół miliona :-D
No ja tez bym chciala kilka pln wiecej miec na koncie ... no ale cóż mam kredyt jeszcze 16 lat pozostalo wiec narazie marze o drugim bobo

Poki co zamiast 6 w lotto wolalabym II kreski na tescie miec bo moj syn w tym roku 12 lat juz bedzie miec.A z moim obecnym mezem byloby to 1 dziecko. Bo w pierwszej ciazy tej radosci tak nie czulam bo bylam w zalobie i pochlonieta alkoholem bo nie umialam poradzic sobie ze smiercia mojego.a o ciazy dowiedzialam sie w 11 tyg wlasnie za 2 dni bedzie rocznica 12 smierci ojca mojego syna

Myślenie zyczeniowe :p ja tam w to nie wierzę i krzyczę na niego jak kupuje losy, wrzucilby do skarbonki, to już ze 100 by była.

A macie w planach powrót do Polszy?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Oczywiście mamy spory kawał ziemi w Polsce (ojcowizna :)) chcemy się tam wybudować ja bym chxiala jakąś małą agroturystykę miec jakieś zwierzątka kurki, kozki... ogródek... sad... ale wiesz z tego nie wyzyjesz. Poluje trochę na dofinansowania. Ja nie chcę w uk całego życia spędzić, neil chce tu dzieci wychowywać... nie podoba mi się tu, nie czuję się jak u siebie :(
Kasa dobra ale co z tego...

reklama
Poki co zamiast 6 w lotto wolalabym II kreski na tescie miec bo moj syn w tym roku 12 lat juz bedzie miec.A z moim obecnym mezem byloby to 1 dziecko. Bo w pierwszej ciazy tej radosci tak nie czulam bo bylam w zalobie i pochlonieta alkoholem bo nie umialam poradzic sobie ze smiercia mojego.a o ciazy dowiedzialam sie w 11 tyg wlasnie za 2 dni bedzie rocznica 12 smierci ojca mojego syna
Przykro mi:( ja sobie nawet nie chce wyobrażać jaki to bol :(

Do góry