reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny ja czuję się fatalnie organizm mi całkiem figle płata...teraz moje temp 37.7 aż mnie poty oblały ... nie dość że po ciężkiej nocy... bo czułam jak mi bulgocze ten udrożniony jajowód to snuje się po mieszkaniu okna otwarte ..szok... niech mnie jeszcze choroba na sylwka rozłoży

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Może jakiś stan zapalny się wdał ?

reklama
Tak piszecie o tym tsh i sama zaczęłam sie zastanawiać czy sobie badania nie zrobić.. Nimitti, trzeba być na czczo?
Ja dopiero 6dc mnie się dopiero dłuży [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo to hormon :) ale rano najlepiej
Bo chce miec pewnosc, że tsh bedzie ladnie wyrownane. Powiedziala, że lepiej wpaść w nadczynność niz miec niedoczynnosc. Dodala rowniez zeby sie nie steesowac, jak sie uda to sobie jakos poradzimy. :)
To powodzenia :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry