https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/1147/Dasz linka? Ja jakoś tak średnio sie odnajduje w wyszukiwaniu [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/1147/Dasz linka? Ja jakoś tak średnio sie odnajduje w wyszukiwaniu [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo [emoji3] chlopcy są już tacy duzi że zachciało się noworodka. A dziewczynka byłaby spelnieniem marzeń chociaż czasem mam przeczucie ze jestem mamą jedynie siusiakow [emoji6]No właśnie ja też ma cykora i tak jak mówisz jest człowiek bardziej świadomy wszystkiego.boję się tych samych rzeczy co tyaż tyle mamy wspólnego ze sobąjednak wiem że jeśli teraz się nie zdecyduję to będę kiedyś żałować.a ja tak bardzo pragnę dzidziusia a szczególnie córeczki
A co na to twój gin? Robił ci jakieś bardziej specjalistyczne badania?Cześć dziewczyny
Czy któraś z Was była w klinice leczenia niepłodności? Zastanawiam się czy pójść z mężem do invicty... Co o tym sądzicie? Staramy się już prawie rok o pierwsze dziecko...
Mój gin jest za przeproszeniem do dupy... Robi mi USG, mówi że jest jajeczko, każe się bzykać i tyle... Raz mi luteine przypisala.A co na to twój gin? Robił ci jakieś bardziej specjalistyczne badania?
Właśnie dobry lekarz to polowa sukcesu ja z tego forum praktycznie zdalsm sobie sprawę ze to wczesne poronienie może być za sprawa wysokiego ths sama musislam wypytac i poprosic cos za zbicie,może zmien lekarza co inny powie mojego nawet o podstawowe badania prosilamMój gin jest za przeproszeniem do dupy... Robi mi USG, mówi że jest jajeczko, każe się bzykać i tyle... Raz mi luteine przypisala.
Chodzę do niej prywatnie i już sporo kasy wydałam... Także muszę zmienić ginekologa więc się zastanawiam czy od razu do invicty nie pójść...
Jak pojawi się żywa krew, plamienia jak dla mnie nie liczą się jako 1dc. [emoji6]Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, od kiedy liczymy 1d@? Zaczęły mi się popołudniu takie małe plamienia. W środku jeszcze czystej krwi nie ma, ale jest sporo ciemnobrunatnego maziajstwa.
Głupie pytanie wiem, ale między 11-12 dc mam iść do nowej ginki, a jestem w kropce
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom