reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny podczytuje was choć nie pisze prawie wcale. Gratuluje wszystkim którym się udało pozostałym życzę dwóch pozytywnych kreseczek. Ja jestem powoli tym wszystkim załamana w sobotę giną mi powiedziała ze skoro mam juz 31 lat to trochę późno i ze może być ciezko. Ale postaramy się przyspieszyć to wszystko.przepraszam ze smece

nataala mam 2 koleżanki które, mając 40 lat pozachodziły w ciążę i zaraz będą rodzić. 31 lat to nie jest jeszcze tak źle. Wiadomo, że najlepszy czas na zachodzenie to 24 lata. Ja sama na 30 urodziłam swoje pierwsze dziecko. Mając 33,5 zaszłam w drugą ciążę (ale niestety poroniłam) i teraz 12 cykli staram się o mój Cud ale niestety nie wychodzi. A za chwilę stuknie mi 35. A zachodzenie dość długo mi idzie. Więc głowa do góry!

Sylwia, jak test?! [emoji1]
Kotek... Smutno [emoji17] Ale jednocześnie dobrze, bo będziesz mogła rozpocząć kolejne staranka, trzymaj się kochana [emoji8]

Nataala. Kobito! Ten twój gin to się chyba z kosmosu urwał, młoda jesteś! Kobiety po 40 po przebojach rodzą. Nie załamuj się, jeszcze dużo szans przed tobą [emoji4]

A ja mam chyba lekkie mdłości [emoji15] albo już mi psycha siada [emoji23] wczoraj nie mogłam do siebie lewej nogi przyciągnąć, zaczynało boleć coś w macicy i nie mogłam dokończyć [emoji15] a jak wstakam to miałam wrażenie, że mam tam
Piłkę do tenisa. Aż b zawołałam żeby pomacał [emoji23]
Jak po tym wszystkim przyjdzie @ to się wkurw..e [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej dziewczyny podczytuje was choć nie pisze prawie wcale. Gratuluje wszystkim którym się udało pozostałym życzę dwóch pozytywnych kreseczek. Ja jestem powoli tym wszystkim załamana w sobotę giną mi powiedziała ze skoro mam juz 31 lat to trochę późno i ze może być ciezko. Ale postaramy się przyspieszyć to wszystko.przepraszam ze smece

Trochę Twoj gin przesadził, byc może nie zajdzie tak lekko jak nastolatka ale tez nie jest powiedziane, że będziesz miała kłopoty, ja bez problemu zaszłam i urodziłam mając 35lat także spokojnie, rozgość sie i nie martw na zapas [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry