Do 3dniDziewczynki, a czy może mi któraś podpowiedzieć po jakim czasie od odstawienia dupka można spodziewać się @? Pierwszy raz jestem na wywołaniu więc niebardzo ogarniam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 3dniDziewczynki, a czy może mi któraś podpowiedzieć po jakim czasie od odstawienia dupka można spodziewać się @? Pierwszy raz jestem na wywołaniu więc niebardzo ogarniam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To zaczynamy #kotek razem cykl. Musi się udać!Przyszla pierwsza @ po poronieniu po 26 dniach.
Hej dziewczyny podczytuje was choć nie pisze prawie wcale. Gratuluje wszystkim którym się udało pozostałym życzę dwóch pozytywnych kreseczek. Ja jestem powoli tym wszystkim załamana w sobotę giną mi powiedziała ze skoro mam juz 31 lat to trochę późno i ze może być ciezko. Ale postaramy się przyspieszyć to wszystko.przepraszam ze smece
Niestety znów 1 kreska
Czyli czeka nas 10 cykl starań....
Gdzie w Nl jesteś? Ja mieszkałam w GoudzieOj to takie drobiazgi, dla dzieci zabawki, dla klientow zawsze jakies polskie slodycze kupuje a dla rodziny w tym roku typowo holenderskie klimaty; prawdziwy holenderski zolty ser i zestaw belgijskich piw.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom